viernes, 18 de junio, 2021  |  
Els socialistes recullen els credencials que com a representants de Castelló a Madrid Els socialistes recullen els credencials que com a representants de Castelló a Madrid

- 19 noviembre, 2019 -

Susana Ros i Germán Renau representaran a Castelló en el Congrés i Artemi Rallo i Ana Edo al Senat Els socialistes recullen els credencials que com a representants de Castelló a Madrid

Susana Ros i Germán Renau representaran a Castelló en el Congrés i Artemi Rallo i Ana Edo al Senat

Castellón Información

Els diputats i senadors socialistes elegits en les passades eleccions del dia 10 de novembre per Castelló han recollit aquest matí les seues credencials a la Ciutat de la Justícia de la capital de la Plana. El PSPV es fa així amb el màxim de les credencials institucionals a la província.

El diputat socialista en el Congrés, Germán Renau, ha manifestat que “per al nostre partit, el partit socialista, que ha tornat a guanyar les eleccions generals a la província de Castelló, és una satisfacció poder comptar amb quatre representants en les Corts Generals“.

“A partir d’ara s’inicia una etapa en la qual treballarem per portar cap avant les polítiques progressistes, l’úniques polítiques que ens fan avançar. Treballarem per la igualtat, per la memòria històrica, per la posada en valor de la despoblació, la millora de les infraestructures, la sanitat. Establirem prioritats econòmiques, socials i mediambientals que uneixen als partits progressistes i la societat civil, per a garantir l’estabilitat durant tota una legislatura, i no deixarem que s’impose el discurs de l’odi”, ha afegit Renau.

Per part seua, el senador socialista Artemi Rallo ha assenyalat que “els parlamentaris electes del partit socialista assumim la nostra condició amb un enorme sentit de la responsabilitat, responsabilitat que deriva del fet d’haver sigut la candidatura més votada pels castellonencs”.

“Per això, tenim un compromís inequívoc amb les seues reivindicacions i les seues necessitats. La província de Castelló demanda inversions, demanda millores, demanda una major qualitat de vida, una possibilitat de creixement de l’ocupació, necessitem infraestructures decisives per a aconseguir el desenvolupament de la nostra economia i permetre que s’incremente la qualitat de vida dels nostres ciutadans”, ha postil·lat.

Finalment, Rallo s’ha referit al fet que “també tenim un enorme sentit de la responsabilitat per que a Espanya es reinicie un camí de governabilitat que permeta l’avanç de la nostra societat i del nostre país. No defraudarem als ciutadans, els castellonencs podran comprovar com els seus parlamentaris treballaran per ells, per les idees que han estat present en la campanya electoral i que estan sempre present en la nostra acció per a garantir justícia, igualtat, desenvolupament i el benestar de tots els ciutadans”.

Consulta a la militància

Cal assenyalar que dissabte que ve 23 de novembre se celebrarà a la província la consulta a la militància sobre l’acord de govern amb Unides Podemos, tal com va aprovar a Comissió Permanent de l’Executiva Federal dilluns passat.

Whatsapp Telegram