Lunes, 28 de septiembre, 2020  |  
El PSPV-PSOE d’Alcalà celebra que la Generalitat haja fet possible la remodelació del CEIP La Mola El PSPV-PSOE d’Alcalà celebra que la Generalitat haja fet possible la remodelació del CEIP La Mola

- 1 octubre, 2018 -

Ronchera considera que és una bona notícia que l'Ajuntament se sume al Pla Edificant i qualifica com molt positiva la col·laboració institucional El PSPV-PSOE d’Alcalà celebra que la Generalitat haja fet possible la remodelació del CEIP La Mola

Ronchera considera que és una bona notícia que l’Ajuntament se sume al Pla Edificant i qualifica com molt positiva la col·laboració institucional 

Castellón Información

El portaveu del Grup Municipal Socialista d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, celebra que l’Ajuntament de la localitat haja decidit sumar-se al Projecte Edificant de la Generalitat que farà possible la tan esperada remodelació del CEIP La Mola de Alcossebre.

“Creiem que es tracta d’una gran notícia que va a suposar una inversió de 3,42 milions d’euros de la Generalitat Valenciana”. El que es va a realitzar és l’adequació, ampliació i sanejament de pluvials.

Com a secretari general local del PSPV-PSOE i com a portaveu del Grup Municipal Socialista “he de celebrar l’engegada d’iniciatives d’aquest tipus que mitjançant la col·laboració institucional entre les diferents administracions, en aquest cas, Ajuntament i Generalitat, ajuden a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes del nostre poble”.

Una col·laboració que “no solament farà possible l’ampliació del Col·legi La Mola de Alcossebre, sinó que també convertirà en realitat la tan anhelada remodelació del Centre de Salut d’Alcalà que ara s’inicia”.

Ronchera ha finalitzat dient que “resulta gratificant que després de tants anys d’inacció de la Generalitat Valenciana en Alcalà, l’arribada de Ximo Puig a la Presidència de la Generalitat haja suposat un canvi radical amb el qual, ara sí, Alcalà està entre les prioritats del Consell”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *