Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

El PSPV-PSOE de Castelló mostra el seu suport a Pedro Sánchez a Madrid

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 36 segundos

Noticias Relacionadas

La delegació castellonenca, encapçalada per Samuel Falomir demana que cessen les hostiliats conta el president del Govern

Centenars de càrrecs i militants del PSPV-PSOE de Castelló s'han desplaçat a Madrid per a mostrar el seu suport al president del Govern, Pedro Sánchez, enfront de la "campanya inhumana" d'atacs personals provinents de la dreta radicalitzada del PP i Vox tant cap a ell com cap a la seua família. El partit ha respost així a la crida ciutadana convocada a les portes de Ferraz per a mostrar "que el socialisme no cedeix i planta cara al radicalisme que està podrint la política i la convivència a Espanya" La delegació castellonenca ha estat liderada pel secretari general del PSPV provincial, Samuel Falomir, i companys destacats com Susana Ros, Eva Redondo, Antonia García, Joan Morales, María José Salvador, Rocío Ibáñez, Maria Jiménez, Merche Galí, Zaida Moreno i María Victoria Garrido.

Falomir, en nom de l'agrupació provincial, ha expressat la seua solidaritat amb Sánchez i Begoña Gómez i ha denunciat que a Espanya "s'han sobrepassat totes les línies roges en política amb desqualificacions personals, confrontacions, assenyalaments, atacs a seus i militants del PSOE, així com amb la judicialització de la política". Des de les files socialistes s'ha apel·lat a les forces de dreta perquè cessen les hostilitats i tornen al respecte i al debat democràtic.

"El nostre suport a Pedro Sánchez és indestructible perquè, amb ell, el nostre país ha progressat en termes de benestar, justícia social i creixement econòmic en comparació amb altres estats europeus". "Contra vent i marea, perquè les dretes no ens ho posen fàcil, continuarem recolzant al nostre president i treballant al costat d'ell per una Espanya que fuja de la crispació i l'enfrontament i que prioritze l'interés general per damunt dels partidistes".