Lunes, 1 de junio, 2020  |  
Els socialistes de Nules lamenten que l’alcalde faja ús del coronavirus per a “fer campanya mediàtica” Els socialistes de Nules lamenten que l’alcalde faja ús del coronavirus per a “fer campanya mediàtica”

- 27 marzo, 2020 -

Sorribes critica que García publicitara un decret que va tindre que anular per regular mesures que no són competència de l'ajuntament Els socialistes de Nules lamenten que l’alcalde faja ús del coronavirus per a “fer campanya mediàtica”

Sorribes critica que David García publicitara un decret que va tindre que anular per regular mesures que no són competència de l’ajuntament

Castellón Información

El portaveu del PSPV-PSOE de Nules, Adrià Sorribes, lamenta que, “novament, el nostre municipi siga notícia com a exemple de mala gestió”, en relació amb el decret aprovat esta setmana per l’alcalde de Centrats en Nules (CeN), David García, “en el que s’arreplegaven prohibicions que anaven més enllà de les que ha marcat el Govern central y el de la Generalitat, i que ha hagut de retirar per incloure mesures que no són competència de l’administració local”.

Sorribes explica que l’alcalde va publicar el decret el dilluns de vesprada i el va retirar el dimarts al matí però, malgrat això, “ha seguit amb la mentida durant tres dies, fent entrevistes, donant per bona la seua actitud”. “Utilitzar la crisi per a fer campanya mediàtica i mentir a la ciutadania serà la marca d’este equip de govern”, afirma el portaveu del Grup Municipal Socialista (GMS).

D’altra banda, el PSPV-PSOE de Nules ha proposat la realització d’un plenari extraordinari per a aprovar mesures econòmiques per a ajudar els comerços locals i les persones afectades per l’emergència sanitària del Covid-19, i ha reiterat la disposició del partit per fer tasques i gestions necessàries durant la quarantena.

“Els i les socialistes de Nules volem ficar tots els recursos que tenim a disposició del poble per resoldre esta crisi. Tenim persones amb experiència en la gestió i disponibilitat, per sumar esforços en este repte al qual ens enfrontem com a societat”, afirma Sorribes.

Una altra mesura pressa pels socialistes de Nules és sol·licitar que no es facen efectius els pagaments al grup municipal mentre dure la crisi, i així dedicar tots els recursos disponibles per realitzar mesures necessàries. “Vist que el nostre Reglament Orgànic Municipal no contempla la renúncia dels grups municipals a la seua assignació un cop aprovada pel ple, sí que podem sol·licitar la paralització de les transferències de l’assignació. Quan superem la crisi, proposarem la regularització de la situació per destinar els diners a les partides que siguen necessàries”, assenyala Sorribes.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *