Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 18:24

Blanch destaca el «bon treball» del PSPV de Cinctorres «liderant l’oposició»

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 38 segundos

Noticias Relacionadas

Destaca «l’esforç» del portaveu Toni Ripollés, i els regidors Jorge Ferrer i Antonio Grau «per aportar la credibilitat del projecte socialista als municipis menuts»

Castellón Información

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, ha valorat la gran labor que realitza el grup municipal socialista de Cinctorres liderant l’oposició, «fent un treball actiu per construir una alternativa de progrés per al municipi». Així s’ha expressat en la reunió mantinguda de manera telemàtica amb l’agrupació local a la qual van assistir el portaveu del grup municipal de Cinctorres, Toni Ripollés, i els regidors Jorge Ferrer i Antonio Grau, «dels que hem de valorar l’esforç que estan realitzant per aportar la credibilitat del projecte socialista als municipis menuts».

«Hem d’agrair este esforç per donar la cara pel partit, traure pit als municipis menuts, i donar-vos les gràcies per la feina que esteu fent. En Cinctorres teniu la credibilitat de què amb el PSOE hi ha progrés, i que el desenvolupament dels municipis, ve de la mà del partit socialista», ha manifestat Blanch.

Cal assenyalar que estes reunions tenen l’objectiu d’arreplegar les demandes dels regidors i regidores i així fer-les arribar a les diferents institucions. La cita està emmarcada en la roda de contactes activada per l’executiva provincial amb les agrupacions locals amb la finalitat de prioritzar les reunions amb els municipis amb menys recursos per a apropar-los a les institucions i poder realitzar d’altaveu de les demandes dels veïns i veïnes d’estes poblacions.

A la reunió també van estar la vicesecretaria i diputada provincial, Ruth Sanz; la vicesecretaria provincial Mari Carmen Aguilella; el vicesecretari provincial i alcalde de Sot de Ferrer, Ramón Martínez; el membre de l’executiva, diputat provincial i alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez; la vicesecretària i senadora Ana Edo, la membre de l’executiva provincial i alcaldessa d’Orpesa, María Jiménez; i José Manuel Gisbert, de l’executiva nacional.