Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 20:57

Advertisement
Advertisement

El PSPV de Castelló, al costat dels europeus davant “d’aquells que volen desestabilitzar la pau”

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 50 segundos

Noticias Relacionadas

Soriano ha ressaltat l’assoliment de l’exempció Ibèria per part del Govern d’Espanya “per la seua ajuda a la província en temps complicats”

Castellón Información

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha aprovat una resolució en favor dels valors que representa el projecte de la Unió Europea. La proposta, aprovada per la Comissió Executiva provincial i defensada per la secretaria de Relacions amb la UE, Gema Soriano, expressa “la necessitat d’aquesta unió econòmica i social davant les amenaces d’aquells que volen desestabilitzar la pau mundial”. 

En la resolució es ressalta que “les i els socialistes de la província de Castelló condemnem fermament la guerra d’Ucraïna, provocada pel govern rus de Vladimir Putin i defensem el compromís del Govern d’Espanya i de la societat espanyola amb el poble ucraïnés i amb la pau, així com la decisiva resposta de les institucions europees i els països membres”. D’aquesta manera, la resolució reitera el suport “dels i les socialistes de Castelló al Pla de Xoc de Resposta a la Guerra aprovat pel Govern d’Espanya”. 

A més a més, s’afirma que “els i les socialistes de la província de Castelló valorem positivament l’activació de la Directiva de Protecció Temporal per a l’acolliment de refugiats, després de simplificar els tràmits del sistema d’acolliment i habilitar tres centres a Madrid, Barcelona i Alacant”. En aquest sentit, Soriano ha destacat el treball de la Diputació de Castelló i els ajuntaments per tal de posar els seus recursos a disposició dels refugiats amb gran celeritat. 

Durant l’exposició de la resolució, la secretaria provincial de Relacions amb la UE, Gema Soriano, ha recalcat “l’aposta ferma del PSPV-PSOE per l’euromunicipalisme, un sistema de cogovernança europeu que escolta i té en compte les necessitats dels pobles i les ciutats en la presa de decisions de les institucions europees”.

Finalment, Soriano ha ressaltat l’assoliment de l’exempció Ibèria per part del Govern d’Espanya com una “fita per a ajudar a les empreses i a la indústria ceràmica de Castelló i que demostra el compromís dels i les socialistes amb el creixement de la nostra província”.

Advertisement
Advertisement