Noticias Castellón
lunes, 26 de febrero de 2024 | Última actualización: 15:06

L'IES Jaume I de Borriana acull un nou projecte Erasmus KA229

Tiempo de Lectura: 57 segundos

Noticias Relacionadas

Este passat cap de semana dos de les professores que porten a terme el Projecte –Isabel Corell i Mª Carmen Usó- han estat a la ciutat romanesa de Pitesti

Castellón Información

L’IES Jaume I enceta un Projecte Erasmus KA229 :Motivating the learning engine to increase student's school, professional and social success and reduce absenteeism.

Projecte Erasmus KA229 Borriana

Este passat cap de semana dos de les professores que porten a terme el Projecte –Isabel Corell i Mª Carmen Usó- han estat a la ciutat romanesa de Pitesti per a treballar conjuntament amb les representants dels altres centres participants: Romania, Croàcia i Turquia. En la sessió de treball s’ha presentat el sistema educatiu de cadascun dels païssos i el centres participants. També ha permés fixar les bases del Projecte que tindrà la seua primera mobilitat en el mes de març al ‘IES Jaume I. És un treball de dos anys 2019/2021 que permetràconéixer al nostre professorat i alumnat diferents metodologies educatives que es porten a terme en altres centres europeus tanmateix com conéixer de primerà mà la riquesa cultural d’una Europa de la qual formem part.