domingo, 25 de julio, 2021  |  
Quatre joves de Les Alqueries es beneficiaran de contractes dins dels programes Emcuju i Empuju de Labora Quatre joves de Les Alqueries es beneficiaran de contractes dins dels programes Emcuju i Empuju de Labora

- 14 noviembre, 2019 -

Tota la informació es podrà trobar en l’apartat de subvencions i ajudes de la pàgina web de l’Ajuntament Quatre joves de Les Alqueries es beneficiaran de contractes dins dels programes Emcuju i Empuju de Labora

Tota la informació es podrà trobar en l’apartat de subvencions i ajudes de la pàgina web de l’Ajuntament

Castellón Información

L’Ajuntament de les Alqueries ha sigut beneficiari de la subvenció dels programes EMCUJU i EMPUJU, cofinançats per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu (FSE) 2014-2020. Aquests programes permetran contractar a quatre menors de 30 anys aturats i registrats en les oficines de Labora. La regidora de Personal, Betlem Albero, explica que “és una gran ocasió per a crear noves oportunitats per als joves de la localitat i puguen adquirir l’experiència professional que demanen les empreses actualment, facilitant la seua incorporació posterior al món laboral”.

El programa Emcuju ofereix un contracte de pràctiques a jornada completa per a joves qualificats que han començat a treballar als Serveis Socials i al propi ajuntament en gestió administrativa. Mentre que Empuju va destinat a la contractació per obra o servei a temps complet de joves sense titulació, ja que són més vulnerables a quedar fora del mercat laboral i les dos persones estaran treballant en via pública. La duració dels contractes serà d’un any i el salari serà equivalent al 70% segons conveni per als beneficiaris del Emcuju i l’equivalent al 100% segons conveni per als Empuju.

Betlem Albero, destaca que “l’ocupació és una de les principals preocupacions de la ciutadania, per eixe motiu volem oferir solucions en la mesura de les nostres possibilitats. Encara així, seguirem treballant per a aconseguir les diferents subvencions per a generar noves oportunitats i promocionar el desenvolupament econòmic i social, recolzant les iniciatives de les persones en la creació d’empreses”. Tota la informació estarà en l’apartat de subvencions i ajudes de la pàgina web de l’Ajuntament. A més, a estos dos programes s’afegirà durant el mes de desembre, dos persones més del programa ENCORP, en aquest cas per a majors de 45 anys, amb l’objectiu de treballar també per la inserció d’estes persones. Els contractes tindran una duració de sis mesos i les persones que siguen beneficiàries del programa faran la seua feina en treballs de jardineria.

Whatsapp Telegram