Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 12:01

Coneix la programació que Moncofa ha organitzat per Setmana Santa i Pasqua

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

L'Ajuntament de Moncofa, pensant en veïns, veïnes i visitants, ha preparat una intensa agenda d'activitats lúdiques, culturals, educatives i religioses amb motiu de Pasqua i la Setmana Santa. "Volem que el poble de Moncofa gaudisca d'unes festes per a tots els gustos i edats, en les quals tinguen cabuda els esdeveniments religiosos, tallers i jocs infantils, i la conciliació laboral i familiar" ha afirmat la regidora de Turisme, Ilenia Begnozzi.

Tradició i devoció

Els actes religiosos començaran el Diumenge de Rams amb la benedicció de rams en la plaça Jaume I i la missa solemne en la Parròquia Santa María Magdalena. El Dijous Sant se celebrarà la Missa del Sant Sopar i el Divendres Sant tindrà lloc el Viacrucis en l'Ermita i la Processó del Sant Enterrament. El Dissabte Sant se celebrarà la Vigília Pasqual de la Resurrecció del Senyor i el Diumenge de Resurrecció tindrà lloc el Sant Encontre amb la presència dels xiquets que recitaran els versos.

Fira de Pasqua i activitats per a tota la família

A més dels actes religiosos, Moncofa també oferirà una àmplia varietat d'activitats per a tota la família. Del 28 de març a l'1 d'abril se celebrarà la VII Fira de Pasqua en el Passeig Marítim, amb una gran varietat d'estands de comerç local i artesans, música en directe, tallers, activitats infantils i molt més.

El dissabte 30 de març arribarà la IV Fira d'Adopció organitzada per l'associació Gossos Sense Sostre de Moncofa. El diumenge 31 de març hi haurà un 'tardeo' a càrrec de l'Associació Cultural Taurina L’Asklaghetto i a la nit se celebrarà el Festival Pasqua a Moncofa amb els DJ Alex Villa i Alex Garcia.
El divendres 5 d'abril hi haurà una vesprada de parc infantil en la plaça Na Violant d’Hongria, el dissabte 6 d'abril una vesprada de cantajocs i animació infantil i el diumenge 7 d'abril una altra vesprada de parc infantil amb bou mecànic.

Taller de robòtica i videojocs

Per als xiquets de 8 a 17 anys, l'Ajuntament de Moncofa ha organitzat un taller de robòtica i videojocs que se celebrarà del 2 al 5 d'abril a l'aula polivalent del CEIP Avel•lí Corma.

Programació completa

Per a més informació sobre la programació de Setmana Santa i Pasqua a Moncofa, es pot consultar la pàgina web de l'Ajuntament de Moncofa o la pàgina de Facebook de Turisme Moncofa.