Jueves, 1 de octubre, 2020  |  
La programació cultural del Paranimf de l’UJI torna a setembre amb teatre, cine, música i dansa La programació cultural del Paranimf de l’UJI torna a setembre amb teatre, cine, música i dansa

- 3 agosto, 2020 -

Les entrades sortiran a la venda quan comence el pròxim curs acadèmic i es prendran mesures sanitàries La programació cultural del Paranimf de l’UJI torna a setembre amb teatre, cine, música i dansa

Les entrades sortiran a la venda quan comence el pròxim curs acadèmic i es prendran mesures sanitàries

Aicha K. Herrando/ Castellón Información

La programació cultural del Paranimf de la Universitat Jaume I ja es troba disponible. El paranimf, un lloc d’oci, entreteniment i cultura de gran format que va nàixer com un servei públic per a la ciutadania de Castelló, oferint exposicions, música, cine i arts escèniques durant tot l’any acadèmic.

'La invasión de los bárbados' UJI
Aquest lloc de referència torna a obrir les portes, darrere mesos inactius per la pandèmia de la Covid-19, el pròxim dissabte 26 de setembre i diumenge 27 a les 19.30 h amb la versió original en italià de la pel·lícula ‘Los inútiles’ amb un preu de 3 euros.

Seguidament, en octubre començarà el teatre amb ‘La invasión de los bárbados’ el primer divendres del mes amb un cost de 10 euros i tarifa reduïda de 8 euros. Continua el dissabte 3 i diumenge 4 amb la pel·lícula ‘Under the skin’, el dissabte 10 i diumenge 11 amb ‘Las noches de Cabiria’. La dansa retorna en ‘Malditas plumas’ i un preu de 10 euros el divendres 16 d’octubre i continuarà amb dues pel·lícules com ‘Supa Modo’ el cap de setmana del 17 i ‘La dolce vita’ el pròxim. El mes d’octubre finalitzarà amb l’espectacle de circ i teatre ‘Express’ el divendres 30 amb un cost de 10 euros i la pel·lícula ‘La professora de piano’ el dissabte 31 i diumenge 1 de novembre.

El mes de novembre alterna el teatre i el cine amb un cap de setmana per a cada art. El primer cap de setmana la companyia ‘Chévere’ comença amb l’espectacle de teatre ‘Curva España’, seguirà amb la pel·lícula ‘Felini Ocho y medio’ el dissabte 7 i diumenge 8, l’espectacle ‘El rey Lear’ de la companyia ‘Atalaya’ el divendres 13 de novembre amb un preu de 10 euros. El cap de setmana del 14 i 15 de novembre arriba el film francés ‘Solo las bestias’ i continua amb l’espectacle ‘La sort’ el divendres 20. Torna, una vegada més, el cine francés en ‘Giuletta de los espiritus’ el dissabte 21 i diumenge 22. El mes acabarà el 27 de novembre amb l’obra ‘Los bancos regalan sandwicheras y chorizos’ i la pel·lícula ‘Papichasueños de libertad’ el dissabte 28 i diumenge 29.

paranimf uji teatre
Per a desembre, el paranimf ha preparat l’obra de teatre ‘¡¡¡Por todos los dioses!!!’ de Fernando Cayo que tindrà lloc el dimarts 1 de desembre amb una entrada de 10 euros i les pel·lícules ‘Roma’ i ‘Abou Leila’ per als següents dos caps de setmana. Aquest mes es celebrarà el concert de nadal de la ‘Big Band UJI’ el dijous 17 amb un cost de 3 euros que es destinaran a causes solidàries i finalment, l’oferta cultura acabarà amb el film Amarcord (Mis recuerdos) el dissabte 19 i diumenge 20.

Els espectacles per als pròxims mesos es publicaran pròximament i l’oferta del primer semestre del curs deurà comptar amb totes les mesures sanitàries com l’ús de la mascara, la distància de seguretat i l’aforament de l’espai. Les entrades es podran adquirir a partir de setembre en aquest enllaç.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *