Sábado, 11 de julio, 2020  |  
Solidaritat, esport, activitats infantils i teatre de titelles aquest cap de setmana a Benassal Solidaritat, esport, activitats infantils i teatre de titelles aquest cap de setmana a Benassal

- 9 agosto, 2019 -

Així, el Club de Muntanya local organitza demà dissabte una ruta nocturna d'uns 17 km i dificultat mitjana amb sopar a Culla Solidaritat, esport, activitats infantils i teatre de titelles aquest cap de setmana a Benassal

Així, el Club de Muntanya local organitza demà dissabte una ruta nocturna d’uns 17 km i dificultat mitjana amb sopar a Culla

Castellón Información 

Solidaritat, esport, activitats infantils i teatre de titelles formen part de l’agenda d’aquesta cap de setmana a Benassal. 

Així, el Club de Muntanya Benassal organitza demà dissabte una ruta nocturna d’uns 17 km i dificultat mitjana. A les 18h eixiran amb autobús de la localitat fins a la Torre d’en Besora, on s’iniciarà el recorregut. El sopar serà ja de camí, a Culla. Després continuarà la ruta fins a Benassal. 

JUGACARRER BENASSAL

D’altra banda, els més xicotets gaudiran demà dissabte, de 18h a 20h, a la plaça de bous amb els jocs infantils. Es tracta d’una activitat gratuïta organitzada pel Gremi Turístic i Cultural Benassal Font de Vida. Trencaperols estarà a càrrec de l’activitat.

Una causa solidària centrarà l’atenció el diumenge a la vesprada. I és que l’AECC de Benassal, en col·laboració amb l’Associació de Dones de la localitat, organitza la I Marxa contra el càncer. L’eixida es donarà a les 19.30h des de la placeta de l’Ajuntament.

I finalment, el diumenge a la nit a les 22h la companyia La Estrella representarà l’espectacle “Els Músics de Bremen”. La plaça dels Xorros de la Font d’en Segures acollirà aquest teatre de marionetes.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *