Noticias Castellón
jueves, 01 de junio del 2023 | Última actualización: 22:31

El Programa d’Aula Compartida d’Alcalà-Alcossebre i l’IES Serra d’Irta continuarà orientant professionalment a joves

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

Rebran informació sobre mecànica, fotografia, electricitat, perruqueria, entrenament esportiu i cossos de seguretat

Castellón Información

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert-Alcossebre col·labora amb l’IES Serra d’Irta en l’organització de diferents activitats per als alumnes que participen en el Programa Aula Compartida (PAC). Aquest programa es realitza a través d’un conveni de col·laboració entre totes dues entitats, Ajuntament i IES, i les activitats que s’exerceixen estan sempre supervisades per un docent.

Seguint amb les xarrades d’orientació professional sobre la base dels interessos de l’alumnat, per a 2021 s’han programat un total de 8 eixides durant els mesos de gener i febrer, que es realitzaren seguint totes les mesures de seguretat i adaptant-se a la situació actual. Participaran especialistes en mecànica, fotografia, electricitat, perruqueria, encarregats de manteniment, entrenadors esportius i membres de la policia i la Guàrdia Civil. De cara al tercer trimestre ja es treballa de manera coordinada perquè l’alumnat puga realitzar accions mediambientals de conscienciació i xicotetes tasques d’adequació i manteniment en diferents espais municipals.

Vistos els resultats anteriors, tant el centre educatiu com l’Ajuntament consideren molt positives aquest tipus d’accions per a l’alumnat. La regidora d’Educació, Selene Blázquez, ha destacat que “agraïm molt la labor dels col·laboradors ja que gràcies a ells, l’alumnat del PAC pot experimentar en primera persona el treball que desenvolupen, fet que els motiva i incita a continuar cursant els seus estudis d’acord amb els seus interessos professionals”.