Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
domingo, 02 de abril del 2023 | Última actualización: 13:57

Advertisement
Advertisement

La 25 edició del Reclam continua el cap de setmana amb sis representacions de teatre i circ a la província

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 58 segundos

Noticias Relacionadas

La mostra de teatre organitzada per la Universitat Jaume I portarà actuacions a Almassora, Onda, Borriana, Betxí i Castelló 

Castellón Información

La 25 edició del Reclam, la mostra de teatre organitzada per la Universitat Jaume I, continua aquest cap de setmana amb la representació de sis obres teatrals als municipis d’Almassora, Onda, Borriana, Betxí i Castelló de la Plana.

El dissabte 18 de novembre, a les 18 hores, la plaça Santa Isabel d’Almassora acollirà l’espectacle de música i circ ‘La banda del otro’, de la Companyia Los Hermanos Infoncundibles. A les 19 hores, al Teatre Mónaco d’Onda, tindrà lloc una nova representació de ‘Palabras de Miguel’, de La Nona Teatro, un homenatge al poeta Miguel Hernández a través de la correspondència mantinguda amb la seua esposa, Josefina Manresa, al llarg de la seua vida.

I el mateix dissabte, a les 20.30 hores, al Teatre Principal de Castelló es podrà veure ‘Un tret al cap’, de la companyia Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia. L’autor i director Pau Miró conta la història de tres dones que formen un triangle encapçalat per una periodista massa incòmoda per al diari en el qual treballava i que l’acaba d’acomiadar; la seua germana, que només vol gaudir dels últims anys de la seua vida en plenitud, i una víctima que exigeix que el seu cas isca a la llum pública.

El diumenge 19, al CMC La Mercé de Borriana, a les 18 hores, serà el torn de l’espectacle ‘La cine-maleta ambulante’ de la Companyia Lambulante, un senzill espectacle/taller inspirat en l’antic teatre d’ombres. L’espectacle, d’aproximadament una hora de durada, està dividit en tres actes: un preàmbul, un entreacte amb taller de siluetes i, per acabar, un sonor enlluernament amb forma de cercavila.

Per a finalitzar, el diumenge, a les 20 hores, el Teatre del Raval acollirà l’obra ‘La cantant calba al McDonald’s’, de la Companyia hongaresa de teatre, una comèdia boja, lúcida i vibrant. El text conté un especial humor absurd compost per acudits, jocs i situacions molt divertides: parelles d’amants furtius que se citen accidentalment en un McDonald’s, cantants d’òpera italianes que s’exilien a Londres i que pareixen “perillosament sospitoses”, veus de consumidors que apareixen amb la cançó d’aniversari feliç, antigues criades que ara són cambreres, caps de bombers de vint anys amb nombroses anècdotes, etc.

Advertisement
Advertisement