Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

La Càtedra RTVE de l’UJI inicia la seua activitat amb un seminari web sobre educació i comunicació

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

Els ponents són professionals de reconegut prestigi que reflexionaran sobre la situació de l’educació mediàtica en el sistema educatiu espanyol

Castellón Información

La Càtedra RTVE de Cultura Audiovisual i Alfabetització Mediàtica de la Universitat Jaume I de Castelló inicia dimecres que ve 27 d’abril de 2022 a partir de les 16 hores el seminari web ‘Diàlegs sobre comunicació i educació en el segle XXI. Impulsar l’educomunicació des de les universitats’, amb el propòsit d’estimular el debat sobre la necessitat d’impulsar l’alfabetització mediàtica des de les universitats.

Al llarg de cinc sessions, l’última el dimarts 24 de maig, especialistes dels camps de l’educació i de la comunicació, assistits en cada sessió per un moderador de la Universitat Jaume I, reflexionaran sobre la situació de l’educació mediàtica en el sistema educatiu espanyol, i oferiran les seues visions sobre les polítiques educatives i les iniciatives que s’haurien d’impulsar des de les universitats espanyoles.

Els ponents són professionals de reconegut prestigi dels camps de l’educació i la comunicació que desenvolupen la seva activitat en 10 universitats espanyoles: en el camp de l’educació, Sara Osuna Acedo (UNED), Alfonso Gutiérrez Martín (UVA), Linda Castañeda (UM), Mercè Gisbert Cervera (URV) i Ignacio Aguaded Gómez (UHU); i en el camp de la comunicació, Carmen Marta Lazo (UNIZAR), Agustín García Matilla (UVA), Victoria Tur Viñes (UA), Joan Ferrés Prats (UPF) i Julio Montero Díaz (UNIR).

El seminari web ‘Diàlegs sobre comunicació i educació en el segle XXI. Impulsar l’educomunicació des de les universitats’, està dirigit a l’estudiantat dels estudis de Grau en Mestre/a en Educació Infantil i Primària, Periodisme, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques, etc., així com a estudiantat de postgrau, professorat dels nivells educatius universitaris i no universitaris i públic en general que estiga interessat en aquesta temàtica.

La matrícula és completament gratuïta, tot i que és necessari realitzar la inscripció en un dels enllaços disponibles en la pàgina web https://www.catedrartve.uji.es.