miércoles, 26 de enero, 2022  |  
Professionals de la defensa de Colòmbia i Espanya rebran un curs de Formació Contínua a Les Coves de Vinromà Professionals de la defensa de Colòmbia i Espanya rebran un curs de Formació Contínua a Les Coves de Vinromà

- 28 febrero, 2020 -

El curs es desenvoluparà del 30 de març a al 3 d'abril i entre els organitzadors i col·laboradors es troben la UJI i els... Professionals de la defensa de Colòmbia i Espanya rebran un curs de Formació Contínua a Les Coves de Vinromà

El curs es desenvoluparà del 30 de març a al 3 d’abril i entre els organitzadors i col·laboradors es troben la Universitat Jaume I i els Ajuntaments de Castelló, Vila-real, Orpesa de Mar i les Coves de Vinromà

Castellón Información

Les Coves de Vinromà es convertirà el proper 2 d’abril en una de les seus del II Curs de Formació Contínua ‘Alta Gerència sobre l’Aplicació de Nous Materials per a la Defensa i la Seguretat’, esdeveniment organitzat per la Càtedra d’Innovació Ceràmica ‘Ciutat de Vila-real’, la Fundació Universitat Jaume I-Empresa i els Ajuntaments de Vila-real, Orpesa de Mar i les Coves de Vinromà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló i el patrocini del Grupo Nexta, entre altres entitats.

De fet, l’alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha participat en una reunió de coordinació celebrada a la Biblioteca Universitària del Coneixement de Vila-real per a definir els últims detalls de la programació, junt a alguns representants de les entitats organitzadores i col·laboradores. En concret, aquesta trobada de treball ha comptat amb l’assistència de Juan B. Carda, director de la Càtedra d’Innovació Ceràmica i director del curs, del Coronel Javier Ferrer, Subdelegat de Defensa a Castelló, del Tinent Coronel Ignacio Molpeceres, de la Subdelegació de Defensa de Castelló, de Miguel Domingo, comissari cap de la Policia de Castelló, de José Ramón Nieto, comissari cap de la Policia de Vila-real, del Tinent Coronel Robinson Cadena, RA de l’Exèrcit Nacional de Colòmbia i d’Àlex i Vicente Romero , del Grupo Nexta.

Les diferents sessions d’aquesta formació dirigida a estudiants de màster i càrrecs vinculats a assumptes de defensa, gestió d’emergències i seguretat ciutadana de Colòmbia i Espanya es realitzaran a Castelló, Vila-real, Orpesa de Mar i les Coves de Vinromà entre el 30 de març i el 3 d’abril.

En aquest sentit, l’alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha destacat que ‘és la primera vegada que el nostre municipi acull una acció formativa a nivell internacional a través de l’aliança entre Ajuntament i Universitat Jaume I, el que suposa una oportunitat per establir nous vincles i obrir les portes a noves iniciatives formatives o empresarials’. Pel que fa a el curs, Nos ha subratllat ‘la importància de la formació i la recerca en noves tecnologies, de cara a la prevenció de delictes i al desenvolupament de la tasca dels professionals en defensa i seguretat’.

Aquesta formació també compta amb la col·laboració d’institucions nacionals i internacionals com el Ministeri de Defensa, el Ministeri d’Interior, la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana, l’IVASPE, l’Escola de Cadets de Policia ECSAN i el Ministeri de Defensa Colombià.

Whatsapp Telegram