lunes, 30 de noviembre, 2020  |  

- 28 febrero, 2018 -

Optaran al premi els estudiants de les assignatures 'Gestió de Projectes de Sistemes d'Informació' i 'Fonaments d'Enginyeria del Programari'

Optaran al premi els estudiants de les assignatures ‘Gestió de Projectes de Sistemes d’Informació’ i ‘Fonaments d’Enginyeria del Programari’

Castellón Información

La Universitat Jaume I i l’empresa ADC Infraestructuras y Sistemas, S.L. del Grupo Gimeno han signat un conveni de col·laboració per a la posada en marxa de la tercera edició del Premi ADC als millors projectes de Disseny i Implementació de Sistemes d’Informació dirigit a l’estudiantat del Grau en Enginyeria Informàtica de l’UJI. ADC impulsa aquest premi de forma conjunta amb la Universitat pública de Castelló des de fa dos anys pel seu compromís en la promoció de la docència, la recerca, el desenvolupament i la innovació en l’àmbit de la informàtica i les tecnologies de la informació.

Al premi podran optar els estudiants del Grau en Enginyeria Informàtica durant el curs 2017/2018 que estiguen matriculats en les assignatures ‘Gestió de Projectes de Sistemes d’Informació’ i ‘Fonaments d’Enginyeria del Programari’.

Per a optar al premi, l’estudiantat ha de detectar una necessitat real a la qual donar resposta amb la seua idea, desenvolupar el part tècnica de la mateixa i demostrar la seua viabilitat. A més, cada projecte serà defensat davant un tribunal compost per personal docent i de recerca de l’UJI i professionals especialitzats de ADC. El treball es realitzarà en grup i a més de l’excel·lència tècnica es valorarà la capacitat de comunicació dels resultats i d’integració dels coneixements.

D’una banda, ADC Infraestructures i Sistemes és una empresa especialitzada en el desenvolupament de sistemes de telecontrol del cicle integral de l’aigua, que desenvolupa les seues pròpies aplicacions informàtiques per a la gestió de proveïments i control d’estacions depuradores. D’altra banda, també desenvolupa serveis de consultoria de modelització de dades, oferint assessorament i manteniment en l’adquisició d’aplicacions informàtiques.

ADC infraestructures i sistemes pertany a Grup Gimeno, un diversificat holding empresarial que operen en sectors com el cicle integral de l’aigua, medi ambient, logística portuària i turisme i oci, entre uns altres.

 

Google+
Whatsapp Telegram