jueves, 26 de mayo, 2022  |  
El PP de Vila-real lamenta la falta d’accions turístiques i el ‘còpia i pega’ de tots els anys en Fitur   El PP de Vila-real lamenta la falta d’accions turístiques i el ‘còpia i pega’ de tots els anys en Fitur  

- 19 enero, 2018 -

Jaume Llorens adverteix que totes les edicions es presenten les mateixes propostes en la fira turística que després no es realitzen El PP de Vila-real lamenta la falta d’accions turístiques i el ‘còpia i pega’ de tots els anys en Fitur  

Jaume Llorens adverteix que totes les edicions es presenten les mateixes propostes en la fira turística que després no es realitzen   

Castellón Información 

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat avui la falta d’accions turístiques en la ciutat i que l’equip de govern es dedique a fer un ‘còpia i pega’ tots els anys en Fitur. El regidor del PP a Vila-real, Jaume Llorens, explica que l’equip de govern ha presentat en la fira internacional de turisme Fitur els mateixos projectes que l’any passat “però després, durant l’any, no fan gens per a dur-ho a terme”.

El regidor ha fet referència al turisme religiós, per exemple, ja que tots els anys venen una ruta pasqualina en honor al patró de la ciutat i qüestions com la Setmana Santa “però després no realitzen accions concretes per a impulsar aquests grans atractius de la ciutat”. Llorens explica que “ja sabem que la nostra Setmana Santa és única o que l’Arciprestal és un tresor que pot atraure a molts turistes, però si no es plantegen polítiques turístiques concretes, ens quedem igual”.

El regidor assenyala que “és clar metàfora de la seua preocupació pel turisme és que han tingut l‘oficina de turisme tancada sis mesos enguany” o l’absència de polítiques en coordinació amb la resta de municipis, un mes dels seus anuncis incomplits.

El mateix succeeix amb la marca de Ciutat de l’Esport que venen tots els anys però “després no es tradueix ni en mes ni en millors instal·lacions, ni en una major projecció de les mateixes o ni a impulsar mesures reals de promoció”.

Llorens assenyala que “és una llàstima ja que al final ixen perdent els comerços, la restauració i els locals d’oci de Vila-real, el sector serveis, que no es beneficia de les grans possibilitats que té Vila-real a nivell turístic per la inacció de l’Ajuntament”.

Whatsapp Telegram