sábado, 23 de enero, 2021  |  
El PP de Vila-real demanarà en el ple que s’elimine la Llei Celaá i un pla de xoc d’ajuda als autònoms  El PP de Vila-real demanarà en el ple que s’elimine la Llei Celaá i un pla de xoc d’ajuda als autònoms 

- 23 noviembre, 2020 -

Héctor Folgado: “Es tracta de posar damunt de la taula dues qüestions bàsiques per a la ciutat” El PP de Vila-real demanarà en el ple que s’elimine la Llei Celaá i un pla de xoc d’ajuda als autònoms 

Héctor Folgado: “Es tracta de posar damunt de la taula dues qüestions bàsiques per a la ciutat”

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-realdefensarà en el ple que se celebrarà demà en la localitat en primer lloc lallibertat educativai, d’altra banda, la necessitat d’un pla nacional a favor dels autònoms.

Tal com ha explicat el portaveu del PP en la localitat, Héctor Folgado,“es tracta de posar damunt de la taula dues qüestions bàsiques per a la ciutat” ja que “els dos temes ens afecten de ple”, ha assegurat el dirigent popular.

En primer lloc, el PP reclama ques’elimine la Llei Celaáque “és un clam popular en suposar la pèrdua de llibertat per a les famílies i la imposició d’una ideologia” ja que va en contra dels centres concertats o privats (que hi ha varis a Vila-real), elimina els centres d’Educació Especial, com el cas de la Panderola, elimina el castellà com a llengua vehicular i “a més permet passar de curs amb diversos suspensos en contra de l’excel·lència”.

El PP, explica Folgado, “estem per a defensar la llibertat de cada família a triar el model educatiu que volen per als seus fills i per a protegir als que necessiten un major suport, com el cas de l’Educació Especial”.

Pel que respecta als autònoms, des del PP “volem que s’aprove unabateria de propostes a favor dels autònomsi de l’hostaleria a nivell nacional”.

Les propostes passen per eximir del cobrament d’impostos als sectors als quals per Llei se’ls prohibeix tindre activitat econòmica, bonificacions en impostos com la quota d’autònoms, incentius fiscals, ampliar la tarifa plana de 50 euros d’autònoms i “sobretot tindre clar que si no hi ha ingressos per la pandèmia, no es poden cobrar impostos”.

Google+
Whatsapp Telegram