jueves, 26 de mayo, 2022  |  
El PP de Vila-real demana un pla integral de millora del Termet davant “els anuncis incomplits de l’any passat” El PP de Vila-real demana un pla integral de millora del Termet davant “els anuncis incomplits de l’any passat”

- 19 junio, 2018 -

Llorens ha donat compte de la moció que els populars van a presentar per a reforestar la zona, arreglar les voreres i els jocs... El PP de Vila-real demana un pla integral de millora del Termet davant “els anuncis incomplits de l’any passat”

Llorens ha donat compte de la moció que els populars van a presentar per a reforestar la zona, arreglar les voreres i els jocs infantils 

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat un pla integral de millora del Termet “davant els incompliments de Benlloch després de quasi any de l’anunci que va fer”. Els populars recorden que encara que l’alcalde ha anat anunciat plans de millora, la realitat és que no s’han dut a terme. Tant és així que el PP va aconseguir que es reservaren 8.000 euros per a reforestació que no s’han utilitzat i que per a enguany ja ni es contemplen en els pressupostos de 2018.

termetPer açò, el PP va a portar al ple la proposta de millorar diverses qüestions en el paratge més volgut pels veïns de Vila-real. La iniciativa del PP, defensada per Jaume Llorens, contempla “que s’inicie de forma urgent una reforestació del paratge del Termet per l’import, com a mínim, no executat en 2017 i un d’igual per a enguany”.

A més, Llorens recorda que és necessària una partida de manteniment de l’arbrat i de la neteja del paratge. Per als populars és important també que es contemple la reforma de les voreres del Camí Ermita i que es renoven els jocs infantils del paratge.

El regidor ha fet un repàs pels greus incompliments de l’alcalde en el Termet. “En primer lloc es va anunciar una reforma del circuit de running amb un innovador material, així com l’ampliació del gimnàs a l’aire lliure i que, per descomptat, no han realitzat. Tampoc l’engegada d’un aparcament gratuït abans d’arribar al Termet, o la nova senyalització per al carril bici que tampoc s’ha realitzat. El regidor del PP ha recordat l’anunci de millorar l’alberg, el Museu Etnologic o del centre de congresos El  Molí per a realitzar congressos i que “tampoc s’ha fet gens de res”. Es va anunciar millorar el pont del Millars amb Almassora, les zones de jocs infantils en el termet i el passeig Botánic Calduch, així com les taules i cadires de pícnic. Cap d’aquestes promeses s’ha complit, igual que el reforç de la neteja o l’impuls turístic de la zona.

Llorens considera que “no pot ser que una zona com és el Termet, el nostre principal pulmó, zona esportiva i d’oci i un gran element de promoció turística, es trobe abandonat i que, entre altres coses, es tallen arbres i no es planten reforestar”.

Whatsapp Telegram