Noticias Castellón
sábado, 02 de julio del 2022 | Última actualización: 12:27

El PP de Vila-real critica la insistència de l’alcalde en comprar l’Hostal del Rei i demandar el propietari

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

Llorens denuncia que Benlloch oblida la resta del patrimoni local mentre l’edifici no corre cap perill 

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat «el greu assetjament de l’alcalde de la ciutat, José Benlloch, contra el propietari de l’edifici de l’Hostal del Rei davant l’anunci d’una demanda de l’Ajuntament després de la compra d’un particular d’aquest immoble»,

«Un assetjament més propi de règims autoritaris com el de Veneçuela que d’Espanya ja que l’alcalde no es pot oblidar que existeix el legítim dret a la propietat privada i que aquest edifici ho ha comprat un particular, encara que a ell no li agrade”, tal com recorda l’edil del PP, Jaume Llorens.

El regidor assenyala que l’Hostal del Rei és un edifici protegit com a tants uns altres hi ha en la zona de la Vila de Vila-real “i aqueixa protecció fa que no estiga amenaçat ni en risc”. Per al PP l’argument que Benlloch usa de voler protegir el patrimoni local és una excusa ja que “mentres diu açò no ha invertit ni un euro a salvar el patrimoni de la ciutat” lloc que en set anys de govern de Benlloch no s’ha volgut actualitzar el catàleg de béns i immobles protegits, malgrat la insistència del PP, i per exemple una mostra de l‘abandó del patrimoni és l’estat de la Torre Motxa, sense anar més lluny.

Per al PP “utilitzar els recursos d’una administració, com és el cas de l’Ajuntament, per a fer un ‘escrache’ a un veí que ha comprat un edifici és una mica més propi de dictadors que d’alcaldes democràtics”.

A més, tot açò succeeix “mentres l’alcalde puja els impostos a màxims històrics i no es reuneix amb els veïns ni atén les necessitats de Vila-real”.

«L’obstinació de comprar l’Hostal del Rei segueix el mateix camí que el del Gran Casino, quan encara no ha aclarit ni què pensa posar en aqueixos edificis més enllà del despatx d’alcaldia”, lamenta Llorens qui creu que “abans d’aquests capritxos, hauria de pagar als veïns els diners que els deu, com als petits empresaris de Vila-real i a les associacions”.