jueves, 24 de junio, 2021  |  
El PP de Vila-real celebrarà el seu Congrés Local el 10 de juliol per a la renovació de la Presidència El PP de Vila-real celebrarà el seu Congrés Local el 10 de juliol per a la renovació de la Presidència

- 10 junio, 2021 -

El termini de presentació de precandidatures a la presidència local s'obri aquest divendres dia 11 i es prolongarà fins al divendres 18 de juny El PP de Vila-real celebrarà el seu Congrés Local el 10 de juliol per a la renovació de la Presidència

El termini de presentació de precandidatures a la presidència local del PP s’obri aquest divendres dia 11 i es prolongarà fins al divendres 18 de juny

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real celebrarà el seuCongrés Localel dissabte 10 de juliol, després que la Junta Directiva Provincial haja ratificat aquesta mateixa vesprada la petició de convocatòria per a la renovació de la Presidènciai el Comité Executiu Local.

El Comité Executiu Local, a proposta del president del PP de Vila-real Héctor Folgado, va acordar elevar a la Junta Directiva Provincial la petició de celebrar el Congrés Local ordinari el pròxim dia 10 de juliol, una vegada transcorreguts ja els quatre anys des de la seua anterior celebració.

El termini de presentació de precandidatures a la presidència local del PP s’obri aquest divendres dia 11 i es prolongarà fins al divendres 18 de juny.Aquells que vulguen optar a liderar el partit hauran d’estar al corrent en el pagament de les quotes i presentar el suport de, almenys, 30 avals dels afiliats al corrent de pagament.

Comité Organitzador

El Comité Organitzador del Congrés,que estaràpresidit per la diputada autonòmica Marisa Mezquita,impulsarà, coordinarà i dirigirà totes les activitats relacionades amb la celebració d’aquest. El COC haurà de proclamar als candidats abans de les 20 hores del diumenge 20 de juny.

Calendari

  • Presentació de precandidatures i avals: des de les 00 hores del divendres 11 fins a les 20 hores del divendres 18 de juny.
  • Proclamació de candidats: abans de les 20 hores del diumenge 20 de juny.
    Campanya interna: de l’1 al 8 de juliol.
  • Celebració del Congrés Local: dissabte 10 de juliol. Lloc a determinar en funció de les restriccions per la pandèmia del Covid-19.
Whatsapp Telegram