Noticias Castellón
domingo, 05 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:49

Mario García lamenta que la gestió del PSOE a nivell nacional "castigue la platja de Nules"

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

El PP lamenta que els veïns de Nules patisquen “el maltractament d'un partit que ha paralitzat el futur de la nostra costa i que bloqueja l'estabilitat d'Espanya”

Castellón Información

El Partit Popular de Nules ha reivindicat inversió i futur per a la platja de Nules enfront de la “regressió a la qual el PSOE sotmet a Espanya i que castiga la nostra costa”. Així ho ha considerat el regidor del PP en la localitat, Mario García, qui lamenta que “el PSOE despatxe amb un nou retard la inversió en la nostra costa”.

La regressió del litoral que pateix Nules “és una càstig que el PSOE alimenta sense enrogiment”. “Cada vegada que s'ha acudit a Madrid a reclamar inversió, Nules ha vingut amb les mans buides. I aquesta demanda ha de ser motiu d'unió de tot el poble, perquè és el futur de la nostra platja el que està en joc”.

No obstant això, ha considerat el regidor, a Nules “estem assistint a un enfrontament creuat entre els qui al maig eren socis i confidents”. Des del PP, “reclamem sentit comú, esforç i treball per a garantir el futur de la nostra localitat”. “La costa és un motiu d'unió entre partits perquè per damunt de les sigles i les ideologies estan les inversions que per justícia mereix el nostre poble”.

En aquest sentit, “no podem seguir de braços plegats donant colpets a un partit que a nivell nacional ens nega la consolidació de la nostra costa”. “No podem somriure davant una nova galtada amb la qual el PSOE se sacseja les nostres necessitats”.

Per a Mario García, “la veu de Nules, la dels nostres veïns, la de tot el poble, està per damunt de les sigles i és a ells als quals hem de donar resposta els qui ocupem càrrecs de representació pública”. “Perquè Nules”, tal com ha considerat el regidor del PP, “està cansat d'esperar any rere any a que el PSOE complisca la seua paraula. Massa anys de càstig i massa metres de costa perduts perquè Pedro Sánchez ha decidit que com Espanya, Nules s'afone en una regressió que ens asfixia”.