lunes, 23 de mayo, 2022  |  
El PP de Vila-real exigeix convocar quatre línies d’ajudes paralitzades pel bloqueig del pressupost El PP de Vila-real exigeix convocar quatre línies d’ajudes paralitzades pel bloqueig del pressupost

- 15 marzo, 2018 -

Jaume Llorens explica que afecten a agricultors, a emprenedors, a estudiants Erasmus i Escoles Infantils    El PP de Vila-real exigeix convocar quatre línies d’ajudes paralitzades pel bloqueig del pressupost

Jaume Llorens explica que afecten a agricultors, a emprenedors, a estudiants Erasmus i Escoles Infantils   

Castellón Información 

El Partit Popular de Vila-real ha presentat avui una moció perquè es desembossen les ajudes a diversos col·lectius “davant el persistent bloqueig que l’alcalde i l’equip de govern tenen sobre el pressupost“. “Vila-real, ara com ara, no compta amb pressupost ni amb un esborrany “i ho paguen els col·lectius als quals se’ls deu diners”. Així ho ha explicat el regidor del PP, Jaume Llorens, qui ha assenyalat que “en el passat ple es va aprovar la liquidació de 2017 on es veia que es deu diners a associacions malgrat que els seus convenis estaven en el pressupost”, assenyala l’edil.

El regidor ha recordat que hi ha ajudes que van ser anunciades a so de bombo i platerets i que ni tan sols s’han convocat “el que demostra que els incompliments d’aquest ajuntament són cada vegada més greus”. Jaume Llorens ha demanat “que aquest ajuntament reaccione ja perquè estan perjudicant als veïns”.

El regidor ha lamentat que la paràlisi de la ciutat provocada per Benlloch fa que hi haja ajudes sense convocar, que hi haja impagaments i que quede tot en l’aire. “No pot ser que en Ajuntaments com el de Castelló o Borriana amb coalicions de govern estiguen els pressupostos aprovats des de finals de 2017 i Vila-real, amb una àmplia majoria, no s’haja aprovat i ni tan sols tinguem el més mínima dada del mateix”.

 

 

Whatsapp Telegram