domingo, 16 de enero, 2022  |  
Fuster assenyala que Borriana mereix un projecte que recupere en 2019 les oportunitats perdudes Fuster assenyala que Borriana mereix un projecte que recupere en 2019 les oportunitats perdudes

- 1 enero, 2019 -

Reivindica la transformació d'una ciutat que “està viva i persegueix un futur que els qui governen li'l neguen des de fa tres anys” Fuster assenyala que Borriana mereix un projecte que recupere en 2019 les oportunitats perdudes
El regidor i portaveu del PP reivindica la transformació d’una ciutat que “està viva i persegueix un futur que els qui governen li’l neguen des de fa tres anys”
Castellón Información

“Borriana mereix un projecte que recupere en 2019 les oportunitats perdudes”. Després de més de tres anys amb un pacte de govern liderat pel PSPV, que amb els suports de Compromís i Podemos ha sotmès a Borriana “a una sagnia d’ocupacions, patrimoni i serveis”, la ciutat “no solament està viva, sinó que persegueix un futur d’esperança”.

Per al regidor i portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, “l’objectiu ha de ser transformar l’estancament i la falta de criteri en un projecte sòlid i responsable que marque un full de ruta per a ambicionar i aconseguir els èxits que la nostra ciutat mereix”.

Per a Fuster, “el port és l’exemple més clar que Borriana és bressol d’emprenedors”. Una ambició “que segueix estant present en els nostres veïns, que reclamen un model de ciutat que siga capaç de generar oportunitats i desenvolupament, promoure creixement i ocupació, i generar serveis i prestacions que donen respostes a les demandes dels ciutadans”.

Per a aconseguir-ho, “hem de ser capaços de prioritzar els interessos dels nostres veïns”. I est és precisament, en opinió de Fuster, “el gran problema de Borriana, perquè des que el PSPV i els seus socis es van repartir els despatxos el 13 de juny de 2015 mai han tingut per objectiu als veïns, sinó solament  els seus propis desitjos”.

Des del PP “anem a seguir reivindicant millores per als nostres veïns”. “Ocupació per als nostres aturats, prestacions socials per als dependents i ajudes per a les famílies, rebaixes fiscals que haurien d’haver arribat fa anys i avanços que milloren les seues condicions de vida”. En definitiva, ha assenyalat Fuster, “hem de ser capaces d’acabar amb l’estancament i el bloqueig que paralitza Borriana per a donar pas a un projecte sòlid que garantisca la transformació i el futur que els nostres veïns mereixen. El nostre compromís en 2019 tan ferm com fa tres anys”.

Whatsapp Telegram