Domingo, 5 de julio, 2020  |  
El PP d’Onda lamenta que Huguet soles recorde El Salvador quan aplega la seua festivitat El PP d’Onda lamenta que Huguet soles recorde El Salvador quan aplega la seua festivitat

- 30 julio, 2018 -

Les queixes registrades en l'oficina d'atenció al ciutadà del PP constaten que l'abandó i degradació que pateix el Paratge Natural Municipal es perllonga durant... El PP d’Onda lamenta que Huguet soles recorde El Salvador quan aplega la seua festivitat

Les queixes registrades en l’oficina d’atenció al ciutadà del PP constaten que l’abandó i degradació que pateix el Paratge Natural Municipal es perllonga durant tot l’any. El PP lamenta que el quatripartit es fique a treballar quan els veïns, farts de la situació, protesten

Castellón Información

El Grup Municipal del Partit Popular a Onda ha reclamat a l’alcalde de la localitat que s’acorde de l’ermita d’El Salvador no solament quan arriba la festa, sinó durant tot l’any. L’abandó que pateix el Paratge Natural Municipal i que va ser denunciat per desenes de veïns d’Onda han provocat que Ximo Huguet (PSPV) actue aquest cap de setmana en aquest entorn emblemàtic amb l’únic objectiu de fer “un llavat de cara a una setmana de la festa gran”.

Lamentablement, assenyalen des del PP, “la degradació de l’entorn no és extraordinària. S’ha convertit en l’estat habitual d’aquest paisatge perquè l’alcalde d’Onda solament ho neteja i endreça quan arriba la festivitat del 6 d’agost”.

LUNES 30. Ermitorio El Salvador (2)Així ho han denunciat veïns de la localitat a l’oficina d’atenció al ciutadà que el PP del municipi manté oberta en la seua seu. “Les queixes i les protestes no arriben únicament a l’estiu. Arriben al llarg de tot l’any perquè el cuatripartito no perd un minut a desenvolupar un pla de conservació periòdica que evite la degradació del temple i el seu entorn”.

En efecte, la imatge de l’ermita, la pinada i els accessos a aquest punt emblemàtic per a Onda presentaven fins a dissabte passat un abandó considerable. Les queixes ciutadanes de les quals el PP es va fer ressò aqueix mateix dia van provocar que l’alcalde “es moguera per a actuar en el paratge, esbrossar, podar, netejar i posar en valor un espai que s’utilitza al llarg de tot l’any”.

De fet, durant l’etapa de govern del Partit Popular a Onda “aquest Paratge Natural Municipal rebia inspeccions periòdiques per a garantir la seua conservació. Lamentablement, des que governa el cuatripartito solament s’actua una vegada a l’any, la qual cosa demostra l’abandó i desistiment del PSPV i els seus socis cap a un entorn emblemàtic que és emblema d’Onda”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *