Lunes, 25 de mayo, 2020  |  
Els populars de Nules reclamen més tests de detecció del coronavirus per combatre la pandèmia Els populars de Nules reclamen més tests de detecció del coronavirus per combatre la pandèmia

- 7 abril, 2020 -

Marzal (PP) celebra que s'active el canal d'ajuda psicològica que va proposar el PP al març en el si d'un pla de xoc que... Els populars de Nules reclamen més tests de detecció del coronavirus per combatre la pandèmia

Marzal (PP) celebra que s’active el canal d’ajuda psicològica que va proposar el PP al març en el si d’un pla de xoc que espera poder debatre en ple

Castellón Información

El Partit Popular de Nules ha reclamat la compra de test de detecció del Covid-19 per a garantir un fre a la pandèmia. “És prioritari que des de l’Ajuntament s’exigisca a les institucions supramunicipals la compra d’aquests kits que permeten garantir la salut de la nostra població i evitar que s’estenga el contagi”.

Especialment, ha assenyalat la portaveu del PP a Nules, Mª Victoria Marzal, entre els sanitaris, “que des de fa setmanes estan reclamant no sols aquest tipus de recursos, sinó també materials tan bàsics com màscares, guants, bates, gels…”

Marzal ha posat de manifest la importància de realitzar proves a la població “per a detectar contagis, aplicar mesures de control i frenar la propagació del coronavirus”. En aquest sentit, assenyala la regidora, “aquesta és una absoluta prioritat que és necessari atendre. I entenem que les Administracions públiques, amb els recursos que posseeixen, han de prioritzar aquesta mesura”.

De fet, “només la Diputació posseeix més de 50 milions de romanents de tresoreria que servirien per a evitar contagis i salvar moltes vides. És hora de posar aquest pressupost al servei de la nostra província i atendre una demanda urgent”.

En paral•lel, ha assenyalat la regidora, “esperem que prompte se celebre el ple extraordinari que sol•licitem fa més de deu dies”. Un pla de xoc social i econòmic per a garantir la salut dels veïns i adoptar mesures econòmiques que frenen la destrucció d’ocupació. En aquest sentit, ha assenyalat Marzal, “vull celebrar que l’alcalde haja decidit adoptar una de les nostres propostes, la d’habilitar un canal d’atenció psicològica, perquè creem que serà de gran utilitat per als ciutadans que necessiten suport en aquests moments”. En tot cas, “esperem que s’amplie l’horari per a poder donar la màxima cobertura als nostres veïns”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *