jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
García denuncia que l’Ajuntament encara no ha solucionat el problema amb els habitatges de la Marjaleria de Nules García denuncia que l’Ajuntament encara no ha solucionat el problema amb els habitatges de la Marjaleria de Nules

- 31 marzo, 2017 -

El PP denuncia que els propietaris segueixen rebent ordres d’enderrocament i denúncies coercitives pels seus habitatges García denuncia que l’Ajuntament encara no ha solucionat el problema amb els habitatges de la Marjaleria de Nules

Castellón Información

Dos anys de govern del ‘pacte del gasto’ a Nules i el Pla Especial de la Marjaleria segueix sent només una promesa. Així ho ha denunciat el Partit Popular del municipi. El seu portaveu, Mario García, ha assegurat que “ahir en el ple, el quatripartit va reconèixer que encara no tenen solució per a la problemàtica dels habitatges de la Marjaleria”.

Els populars apunten que “volem una solució per al Pla Especial de la Marjaleria, que el ‘pacte del gasto’ assumisca les seues responsabilitats, que es deixen de titulars buits i complisquen amb el seu compromís perquè els veïns de la Marjaleria no han de patir les conseqüències de la seua incapacitat”.

Per açò, l’edil del PP ha demanat al ‘pacte del gasto’ que “es reunisquen amb la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per a posar una solució a aquest problema perquè segueixen arribant ordres d’enderrocament i denúncies coercitives als propietaris”. Segons García, “el ‘pacte de la despesa’ ha passat d’encapçalar les protestes quan el PP estava en el govern, a posar-se de costat i no solucionar un problema que afecta a molts dels nostres veïns”.

Des del PP recorden que “el ‘pacte de la despesa’ van prometre que si arribaven al govern solucionarien aquesta situació. Ara dos anys després segueixen arribant denúncies i enderrocaments d’habitatge que no es van produir durant l’etapa del PP”.

Els populars apunten que “ja que al ‘pacte del gasto’ li agraden tant els anuncis i els titulars, els demanem que per una vegada complisquen amb una de les seues notícies perquè la situació és ja preocupant”.

Cal recordar que l’actual consellera, María José Salvador, va traslladar als municipis afectats –Nules i Borriana– la redacció del projecte i “dos anys després el ‘pacte del gasto’ no ha fet absolutament gens mentre arriben ordres d’enderrocament i denúncies coercitives”.

Whatsapp Telegram