Noticias Castellón
domingo, 05 de febrero del 2023 | Última actualización: 23:44

Mario García assegura que Nules ha de recuperar la il·lusió i l'orgull per a acabar amb la despesa

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

El porteu del PP a Nules reivindica “la grandesa d'un poble que reclama futur i oportunitats per a eixir de l'estancament al que li sotmet el 'pacte de la despesa'”
Castellón Información
L'any que comença “ha de ser la porta d'entrada del creixement i les oportunitats. Les que ens permeten eixir de l'estancament al que el 'pacte de la despesa' ha sotmès a la nostra localitat a força de balafiament. El que ha provocat la intervenció del Consell i el bloqueig de més de 840.000 euros”.

Mario García ha posat en valor la “grandesa de Nules” per a lluitar amb il·lusió i orgull pel futur “que mereix la nostra localitat. Sense populismes. Amb un projecte sòlid i de futur”. “Mai en la història recent del nostre poble ens havien bloquejat els comptes i advertit amb tutelar la despesa de les arques públiques”. Per aquest motiu, “en 2019 hem de posar fi al malgaste que ens bloqueja i limita, apostar pel creixement i el desenvolupament, i perseguir noves metes, les que Nules mereix per a aconseguir un futur d'oportunitats”.

Esforç i sacrifici” són dos valors que caracteritzen “als veïns de Nules”. Per sobre d'els qui “han vingut al consistori a malbaratar els fons públics, està l'obstinació i perseverança d'un municipi que ha demostrat ser capaç de lluitar contra l'adversitat i superar els moments més crítics”.

Per aquest motiu, “l'any que arranca ha de ser capaç de recuperar la capitalitat agrícola que en 2018 ha sigut sepultada”. “Per a Nules la citricultura no solament és orgull, és patrimoni. I el tancament de l'oficina agrícola sumat a la pèrdua de la Cambra Agrària és un fracàs rotund que no hem de permetre. La nostra lluita i obstinació per recuperar el lideratge citrícola que històricament ha ostentant la nostra localitat”.

Amb la mateixa obstinació, ha manifestat Mario García, “que seguirem emprant per a garantir un futur per a les casetes de primera línia de platja o els habitatges de la Marjaleria”. “En 2019 s'han d'aconseguir mesures definitives”. “Estarem, com sempre hem estat, al  costat dels veïns de Nules. Són el nostre únic objectiu”.