Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 09:38

El PP de Vila-real lamenta que “s’utilitze l'excusa de l’urbanisme” per a tornar a pujar la contribució

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

Carlos Gil apunta que aquest nou augment té com a objectiu "continuar gastant sense control"

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha mostrat la seua oposició "a la nova pujada de l'Impost de Béns immobles (IBI) anunciada per l'alcalde, qui una vegada més s'excusa en l'urbanisme per a perpetrar un augment del rebut de la contribució a tots els veïns i poder així continuar gastant sense control.

El regidor Carlos Gil ha assegurat que aquesta és "la pitjor decisió" que es podia prendre per a iniciar la legislatura i ha demanat a l'alcalde que assumisca la seua responsabilitat i deixe de culpar al Partit Popular de les seues decisions després de huit anys al capdavant del consistori. "Aquest mantra que la culpa de tot és del PP ja no cola, després que els veïns de Vila-real hagen vist com l'equip de govern ha tingut diners suficients per a adquirir el Gran Casino (2.050.000 euros) i plantejar la seua reforma (1.000.000 euros), reconstrucció del Molí la Vila per a crear un bar amb ànecs (500.000 €), adquirir un immoble en el centre de la ciutat (160.000 euros) o gastar 1.500.000 euros anuals en publicitat i autobombo", ha explicat l'edil.

Des del Partit Popular han apuntat que els veïns ja no creuen l'estratègia de l'equip de Benlloch, "qui s'ha passat 8 anys manipulant als vila-realencs en matèria econòmica i urbanística". Gil ha recordat que fins i tot els que fa poc eren els seus socis de govern critiquen ara la inacció de l'alcalde de la ciutat. "L'únic responsable d'aquesta pujada d'impostos és l'alcalde i el seu equip de govern, qui vol repercutir en tots els veïns les conseqüències de la seua mala gestió", ha conclòs l'edil..