Sábado, 24 de octubre, 2020  |  

- 1 noviembre, 2018 -

La moció havia sigut creada de mà d’Acudim i “ha xocat amb el mur de l'alcalde Benlloch”

La moció havia sigut creada de mà d’Acudim i “ha xocat amb el mur de l’alcalde Benlloch” 

Castellón Información            

El PP ha lamentat que l’alcalde Benlloch ha tombat la proposta de l’associació Acudim, canalitzada a través del Partit Popular, per a crear un banc de material ortopèdic per a aquelles persones que tinguen la necessitat de renovar-ho i no puguen fer front al cost.

La proposta, malgrat ser positiva per a la ciutat, s’ha xocat amb el mur de l’alcalde Benlloch. Un fet que ha sorprès avui al portaveu del Partit Popular, Héctor Folgado, qui ha lamentat que “l’alcalde es negue a acceptar les propostes solament pel fet que vénen de la mà del Partit Popular”.

Per als populars aquesta negativa suposa un error històric ja que “és simplement oposar-se a una proposta bona per a la ciutat solament perquè la presenta un altre partit” i considera que “el vertader problema de Vila-real és que tenim un alcalde que no exerceix d’alcalde, sinó que es creu l’amo de la ciutat i actua d’aquesta forma, menyspreant i insultant als quals no pensen com ell”.

Folgado ha lamentat l’actitud servil de Compromís que, malgrat que havia anunciat una esmena per a recolzar la proposta del PP, al final va decidir votar en contra el que demostra, segons el parer del PP, “que no defensen els interessos dels veïns de Vila-real”.

“Aquest insòlit veto se suma al que també va aplicar el PSOE respecte a la proposta del PP que s’equipessin les famílies monoparentals amb les famílies nombroses. No obstant açò, l’alcalde, a diferència de la resta d’alcaldes del PSOE, va votar també en contra”, lamenten des de la formació.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *