martes, 24 de mayo, 2022  |  
El PP de Vila-real lamenta l’abandó dels camins rurals “a pesar dels diversos plans anunciats” El PP de Vila-real lamenta l’abandó dels camins rurals “a pesar dels diversos plans anunciats”

- 2 febrero, 2018 -

Carlos Gil posa d’exemple la Masia Pellater, Masia dels Frares, Cuquello, Bellot o la Senda dels Pescadors El PP de Vila-real lamenta l’abandó dels camins rurals “a pesar dels diversos plans anunciats”

Carlos Gil posa d’exemple la Masia Pellater, Masia dels Frares, Cuquello, Bellot o la Senda dels Pescadors

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha denunciat l’abandó dels camins rurals del municipi. Tal com ha criticat el regidor del PP, Carlos Gil,anunci rere anunci i foto rere de foto però la trista realitat és que l’equip de govern de Benlloch té els camins rurals abandonats”.

Tant és així que des del PP han fet un recopilatori pels diferents plans i anuncis de millora de camins rurals. Plans anunciats l’any passat al març, a l’estiu, després de les festes de setembre... Tots ells amb inversions diferents i amb diferents quilòmetres millorats de vial però “la realitat és una altra molt diferent: qualsevol usuari dels camins rurals s’adonarà que no s’ha fet gens”.

Segons el parer del regidor “una forma part de la manera d’actuar de Benlloch i els seus: vendre alguna cosa que després no fan”. Així mateix, el regidor popular ha posat exemples de diversos camins rurals que estan en molt mal estat a Vila-real.

Els camins com el de Masia Pellater, Masia dels Frares, Cuquello, Bellot, Senda dels Pescadors… Són solament alguns dels exemples de camins en mal estat amb grans sots “i que segueixen a l’espera que es milloren amb algun d’aqueixos plans fantasmes que anuncien des de l’equip de govern i que, per desgràcia, es queden en un sol titular”.

 

Whatsapp Telegram