domingo, 29 de mayo, 2022  |  
El PP d’Almassora denuncia que es segueix sense donar solució al Camí Voramar dos anys després de prometre l’avantprojecte El PP d’Almassora denuncia que es segueix sense donar solució al Camí Voramar dos anys després de prometre l’avantprojecte

- 27 junio, 2017 -

Luis Martínez ha assegurat que “els dos ajuntaments van a força de titulars de premsa però són poc efectius en el seu treball” El PP d’Almassora denuncia que es segueix sense donar solució al Camí Voramar dos anys després de prometre l’avantprojecte

Castellón Información

PSPV i Compromís d’Almassora segueixen sense donar una solució al Camí Voramar malgrat que fa dos anys, quan van arribar al govern municipal, van assegurar que en un mes tindrien redactat l’avantprojecte per al vial que uneix els termes municipals d’Almassora i El Grau de Castelló.

Així, el portaveu del Partit Popular a Almassora, Luis Martínez, ha explicat que “a principi de la legislatura, els dos ajuntaments es van reunir amb el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, i van assegurar que en un mes tindrien damunt de la taula l’avantprojecte. Vuit mesos després, vist que no havien novetats preguntem i ens van dir que no hi havia res. Ara, dos anys després segueix sense haver-hi una solució per al Camí Voramar”.

Luis Martínez ha assegurat que “els dos ajuntaments van a força de titulars de premsa però són poc efectius en el seu treball”. Per açò, el portaveu ha assenyalat que està molt bé que el president de l’Autoritat Portuària venja a fer-se fotos amb els dos ajuntaments d’Almassora però PSPV i Compromís haurien de ser més reivindicatius amb ells mateixos i fer efectiva la solució que van anunciar al principi de legislatura i que, passats dos anys del seu govern, segueixen sense tenir redactat l’avantprojecte”.

Whatsapp Telegram