Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

El PP demana en el ple explicacions davant la preocupant situació del Covid a Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

El Gerent de l’Hospital de la Plana ha qüestionat en les seues xarxes socials la gran quantitat d'activitats programades a la ciutat per part de l'Ajuntament

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha tornat a demanar explicacions en el ple davant la greu situació que travessa la ciutat pel Covid-19. Les dades que es coneixen són molt preocupants pel que el portaveu del PP en la localitat, Héctor Folgado, ha tornat a demanar informació i explicacions sobre aquest tema.

Folgado ja es va interessar en el ple de novembre per les mesures que l'ajuntament hauria de prendre si la situació anara en la tendència ascendent del moment i en el ple d'ahir, Folgado va preguntar a l'alcalde de Vila-real quines mesures tenien previstes prendre, en superar aqueix llindar dels 500 casos per cada 100.000 habitants, el doble de la taxa que el Ministeri de Sanitat qualifica de risc "molt alt".

El Director Gerent de l'hospital de la Plana ha qüestionat en les seues xarxes socials la gran quantitat d'activitats programades a la ciutat per part de l'Ajuntament, recomanant prendre mesures més restrictives per a controlar l'evolució de la pandèmia. 

Preguntat per aquesta qüestió, l'alcalde ha mostrat el seu respecte cap a aquestes recomanacions del màxim responsable de l'Hospital de la Plana, però ha confirmat que no les comparteix pel que descarta prendre mesures més restrictives a la ciutat davant el continu increment de casos.

Benlloch s'ha limitat a dir que no tenia pensat prendre més mesures i només ha anunciat la celebració d'una junta de seguretat per a implementar control policial a la ciutat.