martes, 24 de mayo, 2022  |  
El PP de Vila-real lamenta el fracàs del Consell de l’Esport i el poc interés que ha generat El PP de Vila-real lamenta el fracàs del Consell de l’Esport i el poc interés que ha generat

- 19 febrero, 2020 -

Carlos Gil denuncia que no s’ha facilitat la participació real, el que ha provocat baixes i falta de membres El PP de Vila-real lamenta el fracàs del Consell de l’Esport i el poc interés que ha generat

Carlos Gil denuncia que no s’ha facilitat la participació real, el que ha provocat baixes i falta de membres

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat hui el fracàs del Consell de l’Esport.Un organisme de participació ciutadana al qual l’ajuntament ha menystingut durant tota la passada legislatura el que ha provocat que cada vegada hi haja menys membres interessats a participar.

Tal com ha explicat el regidor del PP en la localitat, Carlos Gil,“els membres d’aquest organisme, que formen part dels clubs esportius, han sigut ignorats de manera reiterada el que provoca que la gent, com és lògic, es canse”.

Prova d’això, per exemple, és el nou Campió Llorens el projecte del qual havia de passar per aquest consell perquè els seus membres el pogueren valorar i aportar idees des d’un punt de vista esportiu, Però no ha sigut així.

“Si es tracta d’un organisme consultiu però no se’ls consulta res, no s’entén la seua funció”. Gil ha volgut mostrar el seu suport als clubs i membres del Consell “que treballen de manera altruista per l’esport a Vila-real i per millorar dia a dia les condicions i les instal·lacions” però ha lamentat “la falta de participació real de l’Ajuntament”.

Whatsapp Telegram