Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 22 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

El PP de Vila-real critica que l’estancament del projecte del PAI del Madrigal deixa als veïns desamparats

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

 

Mezquita denuncia que no ha començat l’auditoria aprovada en els pressupostos actuals amb una dotació de 20.000 euros

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat avui que l’alcalde Benlloch i el seu equip hagen convertit als veïns de la partida Madridal en ciutadans de segona ja que, malgrat que paguen els mateixos impostos, no compten amb els mateixos serveis que la resta de veïns.

17.07.05_Marisa MezquitaLa regidora del PP, Marisa Mezquita, ha assegurat aquest matí que des que governa José Benlloch el Programa d’Actuació Integrada (PAI) del Madrigal està completament paralitzat “i ha sigut incapaç d’asseure’s amb els diferents urbanitzadors per a obtenir una solució. Tant és així que en els ultims sis anys hi ha hagut tres urbanitzadors i ni tan sols s’han assegut per a aconseguir solucions “més allà de les millores dutes a terme per l’última empresa en activar la llum en alguns carrers” i que va ser un gest de bona voluntat de la pròpia empresa.

Per a Mezquita “desde el PP som conscients que és un PAI complex, que requereix de molt treball perquè hi ha moltes afectacions específiques i requereix de solucions individuals però açò no lleva la voluntat de treballar”. De fet, el PP ha reiterat la necessitat de dur a terme una auditoria per a analitzar en profunditat la situació en què es troba cada unitat d’execució, quins són els problemes més urgents a solucionar i com poder donar solució a la peculiaritat de cada propietari afectat. Un treball exhaustiu i objectiu que va a servir de punt de partida per a començar a treballar.

Aquesta ha sigut una reivindicació del PP des de fa temps i que va ser traslladada a l’actual equip de govern com a esmena als pressupostos de 2017 “i malgrat que va ser acceptada i inclosa en el pressupost actual gens se sap d’ella a dia d’avui. Se’ls ha preguntat en diferents comissions sobre aquest tema però segueixen amb la seua habitual inacció en matèria de gestió, ningú té informació sobre aquest tema. És indignant i lamente profundament l’estat vegetatiu en què tenen sumit, entre uns altres, el PAI Madrigal des de fa més 6 anys”.

L’edil ha informat que aquesta s’ha fet pública la indignació d’uns veïns que han denunciat la passivitat del govern de Benlloch -qui segons comenten es nega a rebre’ls-, qualificant la situació de vergonyosa i surrealista, anunciant la possibilitat de recórrer a la via judicial perquè segons afirmen existeix prevaricació per inactivitat manifesta. Aquestes són afirmacions molt dures i molt serioses efectuades per veïns afectats per aqueixa passivitat que des del PP portem anys denunciant

Per a finalitzar, la regidora ha lamentat que “la política de Benlloch es limite a anuncis i a titulars en lloc de gestionar i solucionar les coses”.

 

Advertisement
Advertisement