Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

El PP de Vila-real critica l’expedient de crèdit de 110.000 euros nou dies després d’entrar en vigor els comptes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

Folgado assegura que l’equip de govern tira del romanent perquè ja s’han gastat més del que tenien pressupostat

Castellón Información

El portaveu del Partit Popular de Vila-real, Héctor Folgado, ha assegurat que José Benlloch “va convocar ahir un ple extraordinari i amb caràcter d’urgència per a aprovar un expedient de suplement de crèdit de 110.637,75 euros perquè nou dies després d’entrar en vigor el pressupost de 2018, ja s’han quedat sense diners”.

Per a Folgado, “PSPV i Compromís han estirat més el braç que la màniga i es veuen obligats a tirar del romanent de tresoreria per a cobrir les despeses que han generat en sol nou dies perquè Benlloch s’ha gastat més del que tenia».

Segons els populars, “no és creïble la justificació de l’equip de govern socialista i nacionalista que assenyalen que han l’expedient que es va aprovar ahir són reserves de crèdit per a possibles despeses futures». Per a Héctor Folgado, «és fals perquè en la relació que han aprovat les quantitats arriben al cèntim. L’única explicació és que Benlloch s’ha passat de frenada i en nou dies des que va entrar en vigor el pressupost d’enguany, l’alcalde ha fet curt”.

Des del Partit Popular de Vila-real assenyalen que “les prioritats de Benlloch no són atendre als veïns de Vila-real, sinó pujar impostos i comprar palaus». En aquest sentit, Folgado ha assenyalat que Benlloch és l’alcalde que més contribució cobra als seus veïns i està disposat a continuar amb la seua política impositiva a càrrec dels ciutadans perquè “ens ha pujat la contribució al màxim històric i els serveis que que rebem els ciutadans són cada vegada pitjors».