Noticias Castellón
martes, 27 de septiembre del 2022 | Última actualización: 10:16

El PP de Borriana proposa oferir a empreses el sòl de La Paperera per a captar i promoure inversió

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

Fuster: “No hem de deixar passar més temps en l’immobilisme. La ciutat mereix totes les oportunitats, també les que puguen arribar del Consell als terrenys de Llombai”

Castellón Información

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana proposarà a l'equip de govern que desenvolupe sòl de sectors com Llombai i La Paperera amb l'objectiu de promoure el desenvolupament i inversió que generen oportunitats en el municipi. “Disposem de terrenys òptims perquè indústries i negocis vengen a la nostra ciutat. No hem de deixar passar més temps en l'immobilisme. Borriana mereix totes les oportunitats que li permeten desenvolupar-se, avançar i generar creixement”.

Juan Fuster, regidor del PP i portaveu del Grup Municipal a Borriana, ha considerat que “la paràlisi en la qual ens trobem, l'estancament del que és ostatge nostra ciutat, no ajuda en absolut al fet que les famílies que segueixen sense arribar a fi de mes puguen optar a opcions laborals i oportunitats d'ocupació que des de l'ajuntament hauríem de promoure”.

“És la nostra obligació, com a representants públics, generar aquestes sinergies que incentiven el creixement i desenvolupament del nostre municipi”. Per aquest motiu, ha considerat el regidor, “sòls com el de Llombai haurien de convertir-se en espais que acolliren serveis públics o prestacions conveniadas amb la Generalitat i promogudes des del consistori. La nostra idea era utilitzar aquest espai per a instal·lar l'Escola Oficial d'Idiomes. No obstant açò, el ventall de possibilitats que s'obri és ampli i qualsevol servei que genere activitat seria òptim”.

Des del PP proposaran aquesta iniciativa al govern municipal, “al costat d'una bateria de bonificacions fiscals i avantatges, tant per a empreses ja instal·lades a Borriana com per a les que estudien convertir al nostre municipi en la seua seu, que convertisquen a la nostra localitat en un espai idoni per a desenvolupar la seua activitat industrial”. “Un espai òptim per a captar aquesta inversió seria La Paperera, amb una localització i connexions excel·lent, que fins i tot es podria arribar a urbanitzar per a oferir tots els serveis necessaris”.

En aquest sentit, “creiem que no podem perdre més temps a donar aquests passos i per açò, anem a plantejar aquesta proposta” al tripartit amb l'objectiu de treballar de “forma conjunta i col·laborar amb tota la nostra obstinació en què Borriana done passos que li permeten avançar i no l'estancen en el bloqueig i l'immobilisme”, ha declarat Fuster.