martes, 26 de octubre, 2021  |  
El PP de Borriana acusa a l’equip de Govern de no convocar els pessupostos participatius al no complir les demandes dels veïns El PP de Borriana acusa a l’equip de Govern de no convocar els pessupostos participatius al no complir les demandes dels veïns

- 30 noviembre, 2017 -

Clausell assegura desmuntar "frau" que "PSPV, Compromís i Se Puede exerceixen des de les seues butaques El PP de Borriana acusa a l’equip de Govern de no convocar els pessupostos participatius al no complir les demandes dels veïns

Clausell assegura desmuntar “frau” que “PSPV, Compromís i Se Puede  exerceixen des de les seues butaques

Castellón Información

L’equip de Govern que gestiona l’Ajuntament de Borriana i que en 2016 va obrir un procés de pressupostos participatius perquè la ciutadania decidira quins eren els projectes que s’havien d’executar en 2017, “ha deixat sense efecte el mandat ciutadà i no ha executat cap de les demandes, assenyalen des del PP de Borriana” i també que “mai han cregut en la participació. Ha sigut una etiqueta, un missatge populista per a aconseguir l’ajuntament i repartir-se els despatxos. I aquesta és una realitat que avui tota Borriana coneix”.

El regidor del Partit Popular a Borriana, Alejandro Clausell, ha desmuntat el “frau” que “PSPV, Compromís i Podemos exerceixen des de les seues butaques i que es demostra amb l’incompliment flagrant dels pressupostos participatius de 2016”, apunta el mateix.

“Cap dels projectes que van sorgir d’aquell procés s’ha executat i el més flagrant és que avui, a les portes de debatre els comptes dimarts que ve 5 de desembre, no s’ha obert un nou procés perquè la ciutadania decidisca quines inversions vol que es contemplen en el pressupost de 2018” explica el regidor.

consulta ciutadana a borriana cristofer del moral

 

Clausell ha considerat que la “puntada” que els tres partits, amb Podemos al capdavant de Transparència i Participació, “han donat a la voluntat ciutadana és coneguda ja per tots els veïns”.

Des del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana reclamen “al pacte de despatxos que administra els diners de tots els veïns rigor i responsabilitat”, perquè “és més que evident que enarboren unes banderes en les quals no creuen, defensen un missatge populista que Borriana ja ha etiquetat com a farsa, i el pressupost de 2018 ignora a la ciutadania perquè en realitat, la consulta de 2016 solament va servir per a justificar un missatge que després s’ha demostrat que era fum de canya”.

 

 

Whatsapp Telegram