viernes, 22 de octubre, 2021  |  
Els veïns del Barri de Sant Blai en Borriana demana a l’Ajuntament que es preocupe per la plaça més enllà de l’instal·lació de la Font del vi Els veïns del Barri de Sant Blai en Borriana demana a l’Ajuntament que es preocupe per la plaça més enllà de l’instal·lació de la Font del vi

- 31 enero, 2019 -

Els residents porten dos anys reclamant una solució als problemes de clavegueram que provoquen una pudor insuportable i que el PSPV ignora Els veïns del Barri de Sant Blai en Borriana demana a l’Ajuntament que es preocupe per la plaça més enllà de l’instal·lació de la Font del vi

Els residents porten dos anys reclamant una solució als problemes de clavegueram que provoquen una pudor insuportable i que el PSPV ignora

Castellón Información

Veïns de la plaça Sant Blai de Borriana han reclamat al PSPV que s’acorde de l’entorn no solament per a muntar, cada febrer, la popular Font del Vi. Des de fa dos anys reclamen a l’alcaldessa que resolga els problemes de pudors que pateixen per danys en el clavegueram i exigeixen una solució que pose fre a una situació que malgrat que és coneguda segueix sense ser atesa.

El candidat del PP a l’alcaldia de Borriana, Juan Fuster, s’ha tornat a entrevistar avui amb els veïns per a escoltar les seues demandes i traslladar-les, novament, a l’alcaldessa. “Hem de ser capaços d’atendre als nostres veïns. D’escoltar-los i resoldre els seus problemes. Perquè si hi ha una avaria que tinga solució hem de ser capaces d’atendre-les amb diligència i eficàcia”.

“Els petits problemes dels nostres veïns han de ser els principals objectius de la nostra labor com a polítics. Si som incapaços d’atendre i donar solucions a situacions com la qual avui ens han transmès aquests veïns de la plaça Sant Blai, és millor que no seguim en política”.

Per a Juan Fuster, “la principal obligació d’un polític és la de prestar servei ciutadà”. Per aquest motiu, “anem a reclamar del PSPV que tinga en consideració a aquests veïns i no solament s’acorde d’ells per a muntar la Font del Vaig veure”.

Des del Partit Popular de Borriana, “anem a continuar fent un seguiment de la situació que ja vàrem traslladar en 2017. Perquè després de dos anys el PSPV ha tingut temps suficient com per a donar la cara davant els veïns i donar solucions que resolguen el seu problema”. Per a Fuster, “hem de ser capaços de convertir la falta de projecte del PSPV en les oportunitats i servei que mereix la nostra ciutat. Capaços de canviar aquest model d’estancament que el PSPV ha imposat a Borriana des de 2015 per a generar oportunitats, creixement i desenvolupament. La prosperitat que nostra ciutat mereix”.

Whatsapp Telegram