miércoles, 1 de diciembre, 2021  |  
Els populars d’Almassora lamenten el retard en la construcció del trinquet municipal Els populars d’Almassora lamenten el retard en la construcció del trinquet municipal

- 31 marzo, 2017 -

Destaquen la ineficàcia dels dos ajuntaments perquè dos anys després encara estan treballant en el projecte Els populars d’Almassora lamenten el retard en la construcció del trinquet municipal

Castellón Información

Quasi dos anys després d’assumir el govern d’Almassora, l’Ajuntament segueix sense tenir clara la ubicació, el projecte i el finançament del trinquet municipal. El portaveu del Partit Popular, Luis Martínez, ha assegurat que “estem davant un cas més que demostra la ineficàcia de Compromís i PSPV perquè en aquests dos anys hem vist com el trinquet han variat en diverses ocasions la ubicació d’aquesta instal•lació esportiva”.

Luis Martínez ha recordat que en 2015, amb el PP en el govern local, “ja teníem partida pressupostària per a la instal•lació i part del projecte realitzat”. No obstant açò, “la descoordinació dels dos ajuntaments ha aconseguit que hui estiguem un pas per darrere perquè han sigut incapaços de continuar amb el que nosaltres ja iniciem”.

Així mateix els populars han lamentat que “allò que al març de 2015 era una prioritat per als partits que hui estan en el govern, dos anys després segueix sent solament un anunci, solament un titular d’aquells que tant els agraden  a l’Ajuntament”. “Al final els veïns d’Almassora haurem d’esperar quasi tres anys perquè aquestes obres estiguen fetes, llevat que continuen donant pals de cec sense donar solució a la nova infraestructura”.

Luis Martínez ha recordat que Compromís i PSPV encara estan pendents del finançament i execució del projecte del trinquet municipal. Per açò, els populars han demanat a l’Ajuntament que es posen d’una vegada a treballar perquè el trinquet municipal siga una realitat i per a la ràpida obertura del Pavelló B que van prometre obrir al gener i a la fi de març encara no té data per a la seua estrena.

Whatsapp Telegram