jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
El PP d’Onda acusa el Consell “de tornar a boicotejar a la localitat i elimina el vial ràpid amb Vila-real que ja estava projectat”   El PP d’Onda acusa el Consell “de tornar a boicotejar a la localitat i elimina el vial ràpid amb Vila-real que ja estava projectat”  

- 28 febrero, 2018 -

Els populars lamenten la passivitat dels alcaldes d'ambdues "que defensen als seus caps en la Generalitat abans que els interessos dels seus veïns" El PP d’Onda acusa el Consell “de tornar a boicotejar a la localitat i elimina el vial ràpid amb Vila-real que ja estava projectat”  

Els populars lamenten la passivitat dels alcaldes que defensen als seus caps en la Generalitat abans que els interessos dels seus veïns

Castellón Información

La Generalitat Valenciana torna a boicotejar a Onda i, malgrat que ja estava redactat, ha decidit eliminar el projecte d’un vial ràpid entre Onda i Vila-real. La Generalitat compta amb la total submissió dels alcaldes de les dues ciutats que davant aquest anunci han decidit guardar silenci “i fins i tot defensar a la Generalitat”.

Tal com lamenta el regidor del PP a Onda, Ramón Sebastián, “és curiós que quan ells estaven en l’oposició aquest val era alguna cosa fonamental i ara no els interessa que es faça”. El vial ràpid es va projectar en el seu moment per a atendre, sobretot, urgències mèdiques en la CV-20 que uneix Onda amb Vila-real. Aquest projecte portava aparellada, a més, la duplicació d’aquesta carretera en el terme de Vila-real.

Ara, la Generalitat ha anunciat que no es va a executar “i perden els ciutadans de tot el triangle tauleller ja que Huguet i Benlloch sembla que prefereixen defensar als seus caps en la Conselleria que als veïns que els voten i renuncien a una infraestructura important com és aquest vial”.

Sebastián explica que el PSOE “era molt bel·ligerant i amenaçava amb anar als tribunals abans i ara, en canvi, guarda silencie còmplice amb aquells que ara van en contra dels interessos generals d’Onda i Vila-real”.

Whatsapp Telegram