jueves, 15 de abril, 2021  |  
Pop, rock i soul ‘fet a Castelló’ per al nou Raval de MusiCS en directe des del dijous 25 fins al dijous 27 de maig Pop, rock i soul ‘fet a Castelló’ per al nou Raval de MusiCS en directe des del dijous 25 fins al dijous 27 de maig

- 4 marzo, 2021 -

Annacrusa engega el dia 25 un cicle en què, a més, Junior Mackenzie convida a Aurora Garcia a acompanyar-lo a l'escenari Pop, rock i soul ‘fet a Castelló’ per al nou Raval de MusiCS en directe des del dijous 25 fins al dijous 27 de maig

Annacrusa engega el dia 25 un cicle en què, a més, Junior Mackenzie convida a Aurora Garcia a acompanyar-lo a l’escenari

Castellón Información

La Regidoria de Cultura presenta el seu cicle Raval de musiCS, programat per als dijous d’aquest primer semestre de l’any, amb un cartell de bandes i solistes de ‘quilòmetre zero’ i estrenes musicals. La programació ‘made in Castelló’ de Raval de musiCS es desenvoluparà des del dijous 25 de març fins al dijous 27 de maig, al Teatre del Raval, en una nova aposta de l’Ajuntament de Castelló per la Cultura segura. L’espai mantindrà el seu aforament reduÏt i els protocols covid activats.

“En aquest cicle fem una doble aposta. D’una banda, volem convidar el públic a tornar a gaudir de la música en directe, de l’altra posem sobre l’escenari grups de la terra, tots amb moltes ganes de tornar a estar en contacte amb el públic i d’estrenar totes eixes cançons que han creat durant aquest temps de parada obligada”. Així ha presentat la regidora de Cultura de Castelló, Verònica Ruiz, la nova etapa de Raval de MusiCS que s’inicia a finals de mes.

El cicle musiCS ja va portar la música de vuit grups castellonencs en streaming el passat estiu. Ara torna, amb actuacions sobre l’escenari, i en xicotet format. Hi ha pop, rock, folk i soul, amb cinc bandes que estrenen disc a la capital. Obre el cicle Annacrusa el 25 de març, amb la presentació de Duelo, el seu primer treball, que està rodant, amb un pop molt rock i amb tints foscos que ells denominen dark pop, sumant-se al Març de Dones en clau cultural.

Junior Mackenzie estrenen el mes d’abril de musiCS, el dia 15, acompanyats per Aurora Garcia, lideresa d’Aurora and The Betrayers, com a convidada, després de la col.laboració al nou flamant disc de Juan Fortea i la seua banda –una actuació aplaçada des del 28 de gener-. Un concert que acara l’equador del cicle la setmana següent, el 22 d’abril, amb Montefuji i el seu nou treball Di que has llegado, amb el que el quartet castellonenc torna amb força, nervi i distorsió, però també amb més melodia que mai.

El cicle convida Nereu i les Bèsties Marines a l’escenari del Raval, amb les seues composicions amb ànima, treballades al detall i amb múltiples tonalitats, acabades d’estrenar i amb especial protagonisme de la mediterraneïtat, encara que amb un contrapunt contemporani. Tancaran la campanya, el 27 de maig, els degans Miss Black Emotion. Celebraran 15 anys sobre les taules amb el seu soul y pop dels 60 revisitat.

Les entrades es posaran pròximament a la venda al web entrades.castello.es del Teatre del Raval, i els dies dels concerts, a la taquilla. Els preus van dels 3 als 6 euros.

El Raval de musiCS completa una programació al coliseu de Conde Pestagua, que s’inicià amb els Dijous de Teatre el passat gener, una iniciativa interrompuda per les restriccions d’activitats als espais municipals fins el passat dia 3, on la Regidoria de Cultura dóna la mà a l’IVC en un cartell de companyies professionals de teatre que es pugen als escenaris de la capital: el Raval i el Teatre Principal, donant continuïtat a les programacions que es venen fent ja a ambdós espais.

Pop, rock y soul ‘hecho en Castelló’ para el nuevo Raval de MusiCS en directo

Annacrusa abre el día 25 un ciclo en el que, además, Junior Mackenzie invita a Aurora Garcia a acompañarlo sobre el escenario a Concejalía de Cultura presenta su ciclo Raval de musiCS, programado para los jueves de este primer semestre del año, con un cartel de bandas y solistas de ‘kilómetro cero’ y estrenos musicales. La programación ‘made in Castelló’ de Raval de musiCS se desarrollará desde el jueves 25 de marzo hasta el jueves 27 de mayo, en el Teatre del Raval, en una nueva apuesta del Ayuntamiento de Castelló por la cultura segura. El espacio mantendrá su aforo reducido y los protocolos covid activados.

En este ciclo hacemos una doble apuesta. Por un lado, queremos invitar el público a volver a disfrutar de la música en directo, por el otro ponemos sobre el escenario a grupos de nuestra tierra, todos con muchas ganas de volver a estar en contacto con el público y de estrenar todas esas canciones que han creado durante este tiempo de parada obligada”. Así ha presentado la concejala de Cultura de Castelló, Verònica Ruiz, la nueva etapa de Raval de MusiCS que se inicia a finales de mes.

El ciclo musiCS ya trajo la música de ocho grupos castellonenses en streaming el pasado verano. Ahora vuelve, con actuaciones sobre el escenario, y en pequeño formato. Hay pop, rock, folk y soul, con cinco bandas que estrenan disco en la capital. Abre el ciclo Annacrusa el 25 de marzo, con la presentación de ‘Duelo’, su primer trabajo que está rodando con un pop muy rock y con tintes oscuros que ellos denominan dark pop, sumándose al Març de Dones en clave cultural.

Junior Mackenzie estrenan el mes de abril de MusiCS, el día 15, acompañados por Aurora Garcia, lideresa de Aurora and The Betrayers, como invitada, después de la colaboración en el nuevo disco de Juan Fortea y su banda –una actuación aplaçada desde el 28 de enero-. Un concierto que coteja el ecuador del ciclo la semana siguiente, el 22 de abril, con Montefuji y su nuevo trabajo ‘Di que has llegado’, con el que el cuarteto castellonense vuelve con fuerza, nervio y distorsión, pero también con más melodía que nunca.

El ciclo invita Nereu i les Bèsties Marines al escenario del Raval, con sus composiciones con alma, trabajadas al por menor y con múltiples tonalidades, acabadas de estrenar y con especial protagonismo de la mediterraneidad, aunque con un contrapunto contemporáneo. Cerrarán la campaña, el 27 de mayo, los decanos Miss Black Emotion. Celebrarán 15 años sobre las mesas con su soul y pop de los 60 revisitado.

Las entradas se pondrán próximamente a la venta en el web entrades.castello.es del Teatre del Raval, y los días de los conciertos, en la taquilla. Los precios van de los 3 a los 6 euros.

El Raval de musiCS completa una programación en el coliseo de Conde Pestagua, que se inició con los Dijous de Teatre el pasado enero, una iniciativa interrumpida por las restricciones de actividades en los espacios municipales hasta el pasado día 3, en la cual la Concejalía de Cultura da la mano al IVC en un cartel de compañías profesionales de teatro que se suben a los escenarios de la capital: el Raval y el Teatre Principal, dando continuidad en las programaciones que se vienen haciendo ya a ambos espacios.

Whatsapp Telegram