viernes, 22 de octubre, 2021  |  
Podem Castelló assegura que ens troben amb “unes noves formes d’entendre la política” Podem Castelló assegura que ens troben amb “unes noves formes d’entendre la política”

- 31 diciembre, 2014 -

David Aguilar i Ferrer declara que "els temps accelerats que transformen els processos democràtics potser deixen en fora de joc aquesta nova política" Podem Castelló assegura que ens troben amb “unes noves formes d’entendre la política”

David Aguilar i Ferrer declara que “els temps accelerats que transformen els processos democràtics potser deixen en fora de joc o a falta de poder assimilar aquesta nova política d’empoderament ciutadà”

Castellón Información

El candidat a la Secretaria General de Podem Castelló De La Plana, David Aguilar i Ferrer, asegura que ens troben amb “unes noves formes d’entendre la política que ens envolta”. D’aquesta forma, declara que “els temps accelerats que transformen els processos democràtics potser deixen en fora de joc o a falta de poder assimilar aquesta nova política d’empoderament ciutadà. Possiblement que d’ençà que es va obrir la finestra de canvi en aquest estat Espanyol, que la successió d’esdeveniments pugen haver deixat en fora de joc a gran part de la societat igual ja acostumada a les pràctiques de la vella política i a més a el que és pitjor a poder donar per assumit que les coses es ferien Així o per tant sense preguntar-se si és que es podrien fer d’una forma diferent”.

Ademés, Aguilar declara que “aquestos dies hem pogut veure-ho a més de comprovar-ho per així corroborar aquestes pràctiques en les publicacions de la premsa local a la nostra ciutat amb publicacions que parlen de “divisió interna”, “lluites”, “caces de bruixes” i d’altre tipus de qualificatius ofensius”.

D’aquesta manera, assegura que “podria ser que resultés fer un plagi en fer meu el de missatge que ja van llançar des de la direcció estatal de Podem aquest de “su odio, nuestra sonrisa”. El que si que es cert és que evidentment en aquests nou procés de transformació social i de unes noves formes de fer política la diversitat d’opinions la considerem pluralitat i que per poder fer-nos amb una opinió veritable confrontem els diferents punts de vista per així arribar a unes conclusions més plurals, però a més en el ADN de podem també estan i així o reflecteixen els estatuts aprovats per més del 80% de les persones inscrites en Podem”.

Per a Aguilar, aquestos indiquen que “es consideren motius d’exclusió immediata qualsevol tipus de comportament orientat a menyscabar infundadament la reputació de qualsevol companya així com qualsevol comportament xenòfob, homòfob, insultant o violent acreditat en els entorns de deliberació i de debat de Podem”.

Concluint, el candidat a la Secretaria General de Podem en Castelló, declara que “no més puc fer més ja que encoratjar-vos a participar en el procés d’elecció orgànica més democràtic d’un partit polític de l’historia des de el règim del 78. Trenquem les cadenes, assolim juntes aquest procés de transformació social perquè sols el poble salva al poble. juntes podem!”.

Whatsapp Telegram