Miércoles, 28 de octubre, 2020  |  
Les platges de Benicarló han obert avui dimecres al públic amb totes les garanties sanitàries Les platges de Benicarló han obert avui dimecres al públic amb totes les garanties sanitàries

- 10 junio, 2020 -

S'han habilitat diferents carrils per a l'entrada i la sortida i s'ha marcat amb estaques la línia de 6 metres des de la vora... Les platges de Benicarló han obert avui dimecres al públic amb totes les garanties sanitàries

S’han habilitat diferents carrils per a l’entrada i la sortida i s’ha marcat amb estaques la línia de 6 metres des de la vora de la mar

 Juan José Benito/Castellón Información

Les platges de Benicarló han obert avui dimecres al públic, una vegada s’han implementat totes les mesures per a assegurar-ne un ús amb totes les garanties sanitàries. L’horari d’obertura s’ha establert de 9.00 a 19.00 hores i queda totalment prohibit col·locar qualsevol tipus d’element com para-sols o tovalloles abans d’aquesta hora. L’aforament estarà limitat i queden prohibides les reunions de més de 15 persones.

S’han habilitat diferents carrils d’entrada i sortida per tal d’evitar el contacte entre els usuaris i es obligat l’ús de calçat. També és obligat mantindre la distància interpersonal de 2 metres, tant a l’arena com a l’aigua, mentre que pel que fa a la separació dels para-sols, la distància entre els eixos es de 4 metres.

Els primers 6 metres d’arena des de la vora de la mar estaran delimitats per estaques i queden reservats per a passejar. En canvi, no es pot jugar en aquesta zona, com tampoc en les zones esportives i infantils, que queden tancades.

L’ús de les dutxes i els rentapeus esta restringit únicament per a la sortida de la platja, i els lavabos i vestidors estan tancats. El bany assistit es podrà fer amb cita prèvia a través del telèfon 673 33 80 27.

Unes normes que es recorden a través de cartells informatius col·locats de forma visible en l’entrada de les platges i a través d’un sistema de megafonia.

Aquet matí des de primera hora el operaris contractats per a la Brigada d’Obres i Serveis han estat treballant per tindre l’arena en les millors condicions. Cada matí s’encarregaran d’aquesta tasca.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *