sábado, 5 de diciembre, 2020  |  
Moncofa es reuneix per primera vegada per a elaborar el pla municipal contra la violència de gènere Moncofa es reuneix per primera vegada per a elaborar el pla municipal contra la violència de gènere

- 30 octubre, 2020 -

L'equip de govern ha impulsat esta iniciativa per a ajudar a previndre, prendre mesures i sensibilitzar davant un problema que afecta a tota la... Moncofa es reuneix per primera vegada per a elaborar el pla municipal contra la violència de gènere

L’equip de govern ha impulsat esta iniciativa per a ajudar a previndre, prendre mesures i sensibilitzar els veïns i veïnes davant un problema que afecta a tota la societat

Castellón Información

L’Ajuntament de Moncofa va celebrar ahir la primera reunió amb tots els organismes implicats en l’elaboració del pla municipal contra la violència de gènere. L’equip de govern ha impulsat esta iniciativa per a ajudar a previndre, prendre mesures i sensibilitzar els veïns i veïnes davant un problema que afecta a tota la societat. 

L’equip de coordinació d’este pla està presidit per Lola Alós, regidora d’Igualtat, que s’ha reunit amb les regidores de Serveis Socials, la d’Educació i la de Sanitat, la directora i la cap d’estudis del col·legi del municipi, a més de representants de la Guàrdia Civil, la Policia Local, serveis socials de l’Ajuntament i de l’Associació Carmen de Burgos, encara que també està previst que s’incorpore una representació de l’institut de Nules, que és el que acull la majoria dels joves de Moncofa una vegada que compleixen el seu cicle en el municipi.

Lola Alós ha explicat que “tots els membres de l’equip de govern que presideix Wences Alós Valls estem implicats en esta problemàtica. Entenem que és importantíssim establir mesures i ser contundents quan es produïsquen maltractaments contra les dones, però és fonamental instaurar mitjans de prevenció i de sensibilització”.

Este treball comptarà amb la col·laboració d’una tècnica en Igualtat de l’associació Prosa Elàstica, especialista en esta matèria, que ajudarà a coordinar este pla municipal contra la violència de gènere. La presència de representants educatius és important davant la realitat que els maltractaments contra les dones es produeixen en moltes ocasions entre adolescents.

La reunió s’ha celebrat en el Saló de Plens de l’Ajuntament, de manera que també s’han pogut mantindre les mesures de seguretat que requereix la situació de pandèmia provocada pel coronavirus. “Esta ha sigut només la primera trobada, però el nostre objectiu és mantindre reunions de forma regular per a impulsar-lo i posar-lo en marxa com més prompte millor”, ha assegurat Lola Alós.

Google+
Whatsapp Telegram