Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 11:18

Peñíscola rep dues obres pictòriques de Domingo Bayarri centrades en el Papa Luna

Tiempo de Lectura: 1 minutos

Noticias Relacionadas

‘El Papa Luna i el Cisma d'Occident’ i ‘A la ciutat de Peníscola, en el sisé centenari del Papa Luna’ són les obres que el pintor ha donat a la població

L'Ajuntament de Peníscola rep dues obres pictòriques, donació de l'artista benicarlando Domingo Bayarri. L'autor ha realitzat el lliurament a l'alcalde de la localitat, Andrés Martínez, a través de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Benicarló, Maite Pellicer.

‘El Papa Luna i el Cisma d'Occident’ i ‘A la ciutat de Peníscola, en el sisé centenari del Papa Luna’ són les obres que el pintor ha donat a la població i que es podran veure en dependències municipals a partir de demà.

El primer edil peniscolà ha mostrat el seu agraïment al consistori benicarlando i, per descomptat, a l'autor. Bayarri ha anunciat la seua voluntat d'abordar la publicació de la història il·lustrada de la localitat, llibre que dóna continuïtat a la seua tasca comarcal iniciada en el municipi de Benicarló amb una publicació de les mateixes característiques. La publicació tindrà caràcter solidari a benefici de l'agrupació de lluita contra el càncer de Peníscola.