Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 23 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

Peníscola i la Fundació Isonomía renoven el seu compromís per la promoció de la igualtat afectiva

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

La fundació executa activitats per a la promoció de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i a la prevenció de la violència de gènere

Castellón Información

L’Ajuntament de Peníscola ha signat amb la Fundació Isonomía novament un conveni per a la col·laboració de totes dues institucions en la promoció de la igualtat efectiva.

A través d’aquesta rúbrica es revalida la col·laboració que l’administració local començara amb aquesta fundació en 2002 i per la qual aquesta, des del departament de promoció de la igualtat de la Universitat Jaume I, col·labora amb la Regidoria de Benestar Social.

En virtut del present conveni la fundació executa activitats destinades a la promoció de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i a la prevenció de la violència de gènere en el municipi, concretament en el disseny i aplicació de polítiques i mesures d’igualtat en l’àmbit de l’administració local i destinades a la ciutadania, com per exemple en l’ús no sexista del llenguatge, les activitats de prevenció de la violència de gènere, la coeducació etc.

A més, realitza una exposició fotogràfica amb motiu de la celebració del Dia de la Dona. També programa la realització d’un taller en matèria d’igualtat en el CEIP Don Jaime Sanz i inclou el conveni la gratuïtat en la inscripció per als habitants de Peníscola en els cursos oferits per la Fundació Isonomía de l’UJI (en línia i presencials).

“Aquesta col·laboració és molt positiva i se suma a totes les activitats formatives i tallers de sensibilització que es realitzen des de l’àrea de Serveis Socials” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez, que ha procedit a la signatura telemàtica del conveni en aquesta ocasió.

Advertisement
Advertisement