Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

Peníscola per fi estrena la seua nova Edició del Festival Internacional de Guitarra d'Hondarribia

Tiempo de Lectura: 59 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta cita cultural s'ha organitzat des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament

Castellón Información

Ahir va començar la 18a Edició del Festival Internacional de Guitarra d'Hondarribia-Peníscola en el Castell del Papa Luna. Aquesta cita cultural, organitzada des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola, sota la direcció artística de Carles Pons, es va iniciar amb el concert del mateix director en el Saló Gòtic de la fortalesa.

Aquesta nit arriba el torn del compositor Pedro Navarro, la música del qual combina diversos registres com el flamenc, el jazz, latino i música clàssica. Rubén i Ausiàs Parejo, de Valencia Guitar Dúo, acturaran demà i oferiran el seu repertori a duo, amb el qual han participat en festivals i auditories de diferents punts d'Europa.

Per acabar, el diumenge tindrà lloc el concert de música antiga i medieval del Cuarteto Musicantes, els quals utilitzen instruments que són reproduccions dels originals de l'època.

Les entrades tenen un preu de set euros i poden adquirir-se de forma anticipada en l'Hotel Tío Pepe de Peníscola o en el mateix Castell a partir de les 21.30 els dies del concert.