Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
domingo, 02 de abril del 2023 | Última actualización: 13:57

Advertisement
Advertisement

Peníscola se suma a l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut (EPSP)

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 28 segundos

Noticias Relacionadas

L’objectiu és crear un Consell de Salut per tal de millorar la qualitat de vida de la població

Castellón Información

L’Ajuntament de Peníscola s’adhereix a l’EPSP per tal de  crear un Consell de Salut. Aquest repte no sols pretén millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes, sinó també promocionar la participació ciutadana a través de la creació d’una taula per consensuar les diferents actuacions de l’EPSP.

Peníscola Consell de Salut

El Consell està integrat pels distints representats de la mateixa corporació municipal i per les entitats locals vinculades al món esportiu, del benestar social i la salut. També s’inclouen els representats dels centres educatius i del centre de salut. La regidora de l’àrea en el consistori, María Jesús Albiol assegura: “Abans que finalitze l’any volem crear aquesta taula de participació per millorar la qualitat de vida del nostre poble”.

A la taula ja hi ha distintes propostes de la Regidoria per marcar el camí que hauria de prendre el Consell. Entre aquestes es troba el disseny i la senyalització de rutes saludables pel terme municipal. L’aposta en les rutes saludables ve motivada pels seus grans beneficis per a la salut. No obstant i això, les àrees de Benestar Social i Esport també coordinaran la programació d’iniciatives i activitats amb els distints objectius que s’emmarquen dins de l’EPSP, com  ara jornades formatives, tallers, xarrades o activitats.

Aquestes iniciatives van destinades a la divulgació i promoció per a la prevenció de la salut i per a la pràctica dels hàbits saludables. També es tindrà en compte les diferents necessitats segons els diferents trams d’edat, des de la infància i etapa educativa, fins l’etapa de la tercera edat.

 

Advertisement
Advertisement