Noticias Castellón
sábado, 04 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:25

Pedro Navarro torna a Nules 5 anys després de la seua última actuació a la localitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

'La Nit flamenca' comptarà amb dos parts; per una banda, un concert a càrrec del guitarrista i per l’altra, amb l’actuació de la gran figura del flamenc, Israel Fernández

El guitarrista Pedro Navarro actuarà de nou a Nules el pròxim 25 de febrer amb un concert de flamenc que tindrà lloc al Teatre Alcázar.

De fet, fa cinc anys que Pedro Navarro no actuava al seu poble natal i ho farà amb un concert conjunt amb l’artista Israel Fernández, “amb el qual s’ha volgut aconseguir un cartell històric per a la cultura de Nules”, apunta la regidora de Cultura, M. José Esteban.

De manera que, l’esdeveniment anomenat “La Nit flamenca” comptarà amb dos parts. Per una banda, amb un concert a càrrec del guitarrista Pedro Navarro; i per l’altra, amb l’actuació protagonitzada pel que per a molts aficionats a aquest gènere és considerat una gran figura del flamenc, Israel Fernández. Així doncs, l’art d’aquest artista es va fer viral després de la seua actuació en una festa privada per a Jill Biden que va tindre lloc a l’embaixada dels Estats Units a Madrid durant la cimera de l’OTAN, i que va comptar també amb l’actuació d’artistes com Alejandro Sánz o Rozalén.

Aquest mateix concert, que se celebrarà en les pròximes setmanes a Nules, tornarà a repetir-se a Nueva York. Per tant, es tracta d’un esdeveniment que està despertant gran expectació tant entre el veïnat de la provincia de Castelló, com entre els aficionats al flamenc de tota Espanya.

Amb tot, les entrades estaran a la venda a partir del dia 12 de gener en Ticketmaster i en diferents establiments de Nules i de Castelló.

Davant açò, la regidora de Cultura, M. José Esteban, conclou que “vaig tindre l’oportunitat fa ja uns anys d’apostar per un jove Pedro Navarro, quan tan sols tenia 16 anys. M’enorgulleix que torne a Nules enguany i també a terres americanes, perquè són moltes les gires que acumula, tocant en els cinc continents del planeta. A més, ha sigut capaç d’omplir el nostre teatre en tres ocasions, i estem segurs que en aquesta ocasió ho tornarà a fer”.